Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok lányt/nőt jó ideje. Szerintetek lehetséges, hogy 30éves már ennyire beszűkültek a lehetőségek?
Nem velem van a probléma, ugyanis semeddig nem jutnak a beszélgetések, hiába írok egy egy lánynak pl. itt is, semmi válasz. Egyedül az életkorom szoktam megírni, ezért gondolom, hogy ez az oka.
Lányok, valóban ennyire idős lennék? :/
Az a nagy helyzet, hogy pl én is aki már elérte a 30-at, jó eséllyel mindannyian tini korunkban ismerkedtünk össze a még új internettel és javában ismerkedtünk is azon tizen huszon évesen.
Én már ennyi idő után úgy érzem kinőttem ezt, én képtelen vagyok komolyan venni egy internetes közeledést.
Ennek ellenére online-találtam meg a mostani páromat is 5 éve, de nem direkte társkeresőn. Véletlenül alakult így, és hónapok kellettek mire ténylegesen találkoztunk.
Szerintem a korombeli lányok nagyrésze már bőven kiábrándult, személytelennek és leginkább a sok (tényleg!) beteg netes emberke elvette a kedvünket attól, hogy így keressünk párt.
Hány éveseknek szoktál írni? Nekem például ez a korkülönbség már sok.
23/N
Valoszinuleg igen, olyannak irtam, akinek sok... de ezt nem tudom elore, hazudni meg nem szeretnek a koromrol...
Koszi a kedves valaszokat azert, ugy latszik egyaltalan nincs szerencsem..
"Nem velem van a probléma"
Akkor mindenki más hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!