Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok lányt/nőt jó ideje. Szerintetek lehetséges, hogy 30éves már ennyire beszűkültek a lehetőségek?
Nem velem van a probléma, ugyanis semeddig nem jutnak a beszélgetések, hiába írok egy egy lánynak pl. itt is, semmi válasz. Egyedül az életkorom szoktam megírni, ezért gondolom, hogy ez az oka.
Lányok, valóban ennyire idős lennék? :/
Szerintem veled van a probléma jóember.
Változtass.
F30
32-es:
Ha megváltoztatná magát, akkor már nem lenne igaz az a nők által annyira javasolt dolog...hogy adjuk önmagunkat. :)
"változtass" ≠ "változtasd meg önmagad"
Nekem 8 évvel idősebb a párom (26-34), de nem igazán értem a problémádat. Ha ők nem akarnak 30+ pasit, szívük joga hozzá. Mégis kinek hiszed magad, hogy el akarod dönteni helyettük, hogy mit akarnak?
Szerintem össze kéne jönnöd egy 65 éves mentálisan beteg nővel, hogy levedd a terhet a társadalom válláról, akkor megteszed, mert én azt mondtam...? Úristen de sötét vagy XD
Még nekem se nagyon kéne 30+ pasi, pedig 26 vagyok.
Jó, ha nagyon tetszik, akkor nem utasítanám vissza, csak mert, 30-egynéhány éves, de 35 feletti semmi szín alatt nem kéne. És erősen preferálom a 20-onéveseket, +- 3 év a tökéletes.
De ez mind elmélet, mivel van párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!