Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem találok lányt/nőt jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok lányt/nőt jó ideje. Szerintetek lehetséges, hogy 30éves már ennyire beszűkültek a lehetőségek?

Figyelt kérdés

Nem velem van a probléma, ugyanis semeddig nem jutnak a beszélgetések, hiába írok egy egy lánynak pl. itt is, semmi válasz. Egyedül az életkorom szoktam megírni, ezért gondolom, hogy ez az oka.

Lányok, valóban ennyire idős lennék? :/

2018. jan. 23. 11:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem veled van a probléma jóember.

Változtass.

F30

2018. jan. 23. 15:09
 32/36 anonim ***** válasza:
17%

32-es:

Ha megváltoztatná magát, akkor már nem lenne igaz az a nők által annyira javasolt dolog...hogy adjuk önmagunkat. :)

2018. jan. 23. 15:17
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"változtass" ≠ "változtasd meg önmagad"

2018. jan. 23. 15:25
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
34: felesleges neki magyarázni. Nem nem érti, hanem nem akarja megérteni. Hiszen a változás energia, a nők szidása arctalanul pedig nem.
2018. jan. 23. 15:40
 35/36 anonim ***** válasza:
96%

Nekem 8 évvel idősebb a párom (26-34), de nem igazán értem a problémádat. Ha ők nem akarnak 30+ pasit, szívük joga hozzá. Mégis kinek hiszed magad, hogy el akarod dönteni helyettük, hogy mit akarnak?

Szerintem össze kéne jönnöd egy 65 éves mentálisan beteg nővel, hogy levedd a terhet a társadalom válláról, akkor megteszed, mert én azt mondtam...? Úristen de sötét vagy XD

2018. jan. 23. 16:44
 36/36 anonim ***** válasza:
27%

Még nekem se nagyon kéne 30+ pasi, pedig 26 vagyok.

Jó, ha nagyon tetszik, akkor nem utasítanám vissza, csak mert, 30-egynéhány éves, de 35 feletti semmi szín alatt nem kéne. És erősen preferálom a 20-onéveseket, +- 3 év a tökéletes.

De ez mind elmélet, mivel van párom.

2018. jan. 23. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!