Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok lányt/nőt jó ideje. Szerintetek lehetséges,
hogy 30éves már ennyire beszűkültek a lehetőségek?
Figyelt kérdés
Nem velem van a probléma, ugyanis semeddig nem jutnak a beszélgetések, hiába írok egy egy lánynak pl. itt is, semmi válasz. Egyedül az életkorom szoktam megírni, ezért gondolom, hogy ez az oka.
Èn 28 èves vagyok általában csak 30 40ig választok párt. Nekem ez a kor az ideális.
2018. jan. 23. 11:54
12/36 anonim válasza:
23 éves létedre sok a 30 éves férfi? Ne viccelj már, te lány! :) Nem tudom, mi az oka kérdező. Valamit rosszul csinálsz. Hogyan írsz rá a nőkre?
2018. jan. 23. 12:03
13/36 anonim válasza:
Nekem egy 30 éves nem idős (28 vagyok), de én az ittenieket nem veszem komolyan, pedig ismerkedtem régen is neten. De számomra ha itt ír valaki, arc és minden egyéb információ nélkül, az olyan kétségbeesett kapálózás, hogy nekem már minden mindegy, csak nő legyen. Ez szerintem nagyon gáz, én se válaszolok itt senkinek.
2018. jan. 23. 12:24
14/36 anonim válasza:
12: igen, nekem sok. Hadd döntsem már el magamnak. Köszike.
2018. jan. 23. 12:25
15/36 anonim válasza:
Itt én sem reagálok senkinek. 23 évesen nekem is sok volt a 7 év korkülönbség, 26 évesen már nem volt az...
Ne egymásnak essetek, hanem a kérdező fogja fel, hogy párt mindenki tud találni, csak akarni kell. Az akarás alatt meg nem annyit tesz, hogy érzed, hogy akarsz, hanem TESZEL érte. Nem gyk-n ismerkedsz, hogy itt becsömörödj, például. Sportolj. stb
2018. jan. 23. 12:27
16/36 anonim válasza:
Kérdező,ha te is azt mondod,hogy tényleg olyanokat fogtál ki, akiknek nagy volt a korkülönbség,akkor miért ilyen fiataloknál próbálkozol, miért nem a korodbeliekkel ismerkedsz?
2018. jan. 23. 12:36
17/36 A kérdező kommentje:
Probalkoznek, de nincs hajlandoasag. Es peldaul en se szeretek itt ismerkedni, inkabb face vagy skype ahol latszik hogy nez ki valaki, aztan ha van szimpatia akkor tali....en legalabbis igy latnam logikusnak/idealisnak, de ha egy nonel azzal kezdek hogy menjunk at teszem azt skypera akkor meg az a baj.
2018. jan. 23. 13:05
18/36 anonim válasza:
Én még most 25 évesen se kezdenék 30 vagy 30-as férfival. :D Számomra tökéletes a korosztályom.
2018. jan. 23. 13:18
19/36 anonim válasza:
23 évesen nekem se kéne 30 éves pasi... nem ugyanott tartunk az életben, nem ugyanazok a prioritások. Nekem tökéletes a 24 éves párom, akivel közösek a céljaink, és egyeznek az elképzeléseink a jövőről.
El tudom dönteni egyedül, ha röhögsz, ha nem :)
Kérdező: milyen korú nőknek szoktál írni?
Amúgy: ne (csak) a neten próbálkozz.
2018. jan. 23. 13:36
20/36 anonim válasza:
19: nyugodtan röhögj, senkit nem érdekel :) nem kell 30-as férfi és kész. Fordítva senkinek sem lenne furcsa, akkor így se legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!