Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok lányt/nőt jó ideje. Szerintetek lehetséges, hogy 30éves már ennyire beszűkültek a lehetőségek?
Nem velem van a probléma, ugyanis semeddig nem jutnak a beszélgetések, hiába írok egy egy lánynak pl. itt is, semmi válasz. Egyedül az életkorom szoktam megírni, ezért gondolom, hogy ez az oka.
Lányok, valóban ennyire idős lennék? :/
Szerintem hagyd a fenébe az egészet. :D
A magyar ők önteltek, beképzeltek és anyagiasak, az egojuk pedig az egekben van. Járd inkább a saját utadat, a MGTOW legyen veled. :) 38/F
Mi sok 6-7 évben? Az természetes, amikor 20-25 éves nők 40-50 éves f.aszikkal mászkálnak, igaz? De a 30 már öreg?! Kérlek, mesélj még! 😂
Emberek, miben vagytok ti? Szerintem itt inkább arról van szó, hogy ezek a lányok félnek, mert agyilag és anyagilag még nem ott tartanak, ahol már a 30 éves férfiak, mentálisan banénhéjra léptek a generációjuk többségi részével és szellemileg, érzelmileg, lelkileg képtelenek felvenni a kesztyűt a 30 körüli tudatos férfiakkal. A 40-45 éves kiégett fószeroknak sem az eszükért, intellektusukért, pénzükért kellenek a huszonéves nők, hanem a puncijukért. Szépen előadják a tapasztalt, sokat mesélt tanítót, nagy trükközésekkel, sokszor feleség mellett, de nem számít, aztán jön a rinya, hogy csak dugni kellettetek. Míg, egy csomó 30 körüli normális értékrenddel rendelkező férfi, akiket ismerek, évek óta nem tud belefutni egy 20+ os nőbe, akivel közösen felépíthetnék a kapocsolatukat megfelelő érzelmi, lelki, mentális alapokra helyezve. Tudjátok miért? Mert a legtöbben a szenvedést választják, a saját kulájukban fürödve. 👍 Érveltek itt a 6-7 évvel, hogy sok, de 20-25 év lazán belefér. Menjetek a francba!
#20-as: 20 es 30 kozott kb.
Mashol nem nagyon tudok ismerkedni, a melo helyem nem olyan, es nem vagyok az az egyedul eljarok buliba fajta sem.
"Mi sok 6-7 évben? Az természetes, amikor 20-25 éves nők 40-50 éves f.aszikkal mászkálnak, igaz? De a 30 már öreg?! Kérlek, mesélj még!"
- nekem sok, és kész, majd én eldöntöm magamnak
- mi közöm nekem ahhoz, hogy más nők milyen férfiakkal mászkálnak?
- hol írta BÁRMELYIK válaszoló, hogy a 30 éves pasi "öreg"? Abszolút nem tartom öregnek, de kapcsolatot NEM akarnék, ennyi.
Nem tudom, mi ezen olyan feldolgozhatatlan :D
Kérdező:
A munkád nem olyan, és kész, ennyi, feladod? Wow. A párom is csak férfiakkal dolgozik együtt, aztán mégis összejöttünk, és nem neten ismerkedtünk meg....
23-as:
Nahát...te se nekem. :D :D
(Huha...pedig, ha tudtam volna, hogy mit veszítek...
szerintem akkor sem érdekelt volna... :)))
Szánalmas a nők kapálódzása ezen az oldalon. :D
Mégis milyen "igazság" van benne? :D
Annyi, hogy LÉTEZNEK nők, akiknek belefér a 6-7 (vagy több) év különbség.
Azt továbbra se tudjuk meg, hogy ehhez mi közöm nekem, vagy a többieknek, akik írták, hogy nem férne bele nekik.
Én menjek a francba azért, mert mások nem ugyanúgy gondolkoznak, mint én?
Ebben a fantasztikus logikában hol a "nagy igazság"? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!