Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért fáj, hogy mi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért fáj, hogy mi, férfiak jobban ismerjük őket, mint ők saját magukat?

Figyelt kérdés

Ha a férfiak "okoskodnak" a női lélek rejtelmeivel kapcsolatban, mindig vita tör ki. Pedig a helyzet az, hogy a hölgyek külső szemmel nem látják magukat - és ezáltal nem érzékelik a logikátlanabbnál logikátlanabb tetteket, amiket gyakran el szoktak követni.

"Hogy ismerhetne engem egy férfi jobban, mint én magamat? Ugyan, kérem! Tudom, ki vagyok, tisztában vagyok saját magammal és hogy mit miért teszek." - gondolják a nők. Teljesen normálisnak gondolják ezeket a dolgokat, de férfi szemszögből ez teljesen máshogy jön le.

Ezekre akarok kilyukadni:

"A nők a rosszfiúkra buknak."

"A nők a rendes pasikat barátzónába teszik."

"A nők az érzelmileg hideg férfiak után futnak."

"A nők 80%-a a férfiak 20%-át tartja partiképesnek."

"Ha nőt akarsz, legyél bunkó és gazdag."

"Ha be akarsz cserkészni egy nőt, ültesd érzelmi hullámvasútra."

"A nőket kirázza a hideg a romantikától."

És még hosszan lehetne sorolni...

Gondolom, a fentieket a nők egytől egyig kikérik maguknak. De mit csináljunk, hölgyeim, ha nekünk ezek így jönnek le? Mit csináljunk, ha a kétértelmű tetteitek nálunk már egyértelműen csapódnak le? Miért fáj nektek, hogy "átlátunk" rajtatok? És legfőképpen: miért baj az, ha ehhez idomulva közelítünk felétek?

Nyilván az érzelem-orientált ember tettei egy hiperracionálisnak tök máshogy jönnek le, mint amilyen szándék az előbbit valójában vezérli. Elkerülhetetlen, hogy ez nézeteltérésekhez vezessen. Hölgyek, ti csak azt HISZITEK, hogy ismeritek magatokat. Mi, férfiak ismerünk titeket igazán. Szerintem nem kell, hogy ebből mindig nézeteltérés legyen, csak fogadjátok el. Akit az érzelmei irányítanak, az sosem tud reális képet alkotni saját magáról.

Hogy látjátok ezt? Mi a véleményetek erről a témáról?

2018. jan. 21. 16:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
#vannak
2018. jan. 21. 17:51
 22/41 anonim ***** válasza:

Nem szószerint kell érteni, más szóval nagy butaságnak tartja.

Kinek van ennyire ideje mások életével foglalkozni, elemezgetni.

2018. jan. 21. 17:52
 23/41 anonim ***** válasza:
94%
#16 Attól telne jobban az estém (vagy az életem, ha már itt tartunk) ha az itteni pasik nem írnának értekezéseket arról, hogy hogy kéne viselkednie a nőknek, kihez kéne vonzódniuk és miért rossz minden amit csinálnak, hanem elkezdenék inkább magukat elemezni. Nem jár senkinek társ. Az egy extra. Ha van, van, ha nincs, nincs. Ti mégis úgy akarjátok beállítani, mintha a nők kasztrálnának titeket azáltal, hogy nem vonzódnak hozzátok. Attól, hogy bejön egy lány (vagy több) a lánynak nem kötelessége semmit érezni felétek. Tudom, hogy nagy koncepció de kis türelemmel fel lehet fogni...
2018. jan. 21. 17:54
 24/41 anonim ***** válasza:
46%

Valahogy a nőknél legsikeresebb férfiismerőseim (akiknél a "siker" nem azt jelenti, hogy szökőévente 1x jön nekik össze szex/párkapcsolat, közben rengeteg melóval és csalódással) nagyjából egyetértenének a felsoroltakkal, egy-két dolgot leszámítva.

Nemrég némi sör és egyebek mellett beszélgettem egy kétgyermekes, de még fiatal anyukával és ő is mondta, hogy (hasztalanul) próbálja lebeszélni a barátnőit arról, hogy kigyúrt balhés arcok után futkossanak, mert házasként már sokkal jobban értékel egy normális (de nem papucs) férfit a férjeként.

Bár ezen az oldalon rendszeresen oltom a rinyálókat, akik nem tennének magukért semmit, csak egész nap panaszkodnak, de ez a kérdés szerintem most más jellegű.

A rosszfiús dolog nagyjából igaz, a rosszfiúk bizonyos tulajdonságai miatt. A barátzónás észrevétel is helytálló, a környezetemben is van olyan intelligens, jófej, tanult srác, aki folyamatosan belekerül már évek óta. Miközben ezek a nők sggfej (vagy legalábbis a tűzbe több vasat tartó és népszerű) pasik után szaladgálnak. Az érzelmi ridegség inkább annyiban fontos, hogy tudd kontrollálni az érzéseidet és épp azt kimutatni, ami akarsz. A 80-20-as szabály sem teljesen hülyeség, de szerintem inkább a lazább kapcsolatoknál számít. A bunkóságra ugyanaz igaz, mint a rosszfiúkra, a pénzt fontosságát meg szerintem túlértékelik sokan, az életstílus fontosabb (ami csak részben pénzkérdés, hiába menő programozó valaki egymillás fizetéssel, attól még nem lesz nője, ha otthon kockul a szabadidejében is). Az érzelmi hullámvasút is nagyon jól működik, nem véletlenül a nők szeretik a romantikus regényeket és sorozatokat, nem pedig a férfiak, amelyek pont erre építkeznek. A romantika szintén olyan dolog, hogy egy párkapcsolatban már teljesen oké, de ezzel lerohanni valakit ismerkedésnél szinte tuti bukó.

2018. jan. 21. 17:59
 25/41 anonim ***** válasza:
87%

:D igazad van a nők maga a sátán teremtményei ne állj velük szóba :D ! A férfiak tökéletesek ! Legyél meleg :D ;) ! Minek a női nemi szerv ha tudod seggbe is rakni :D ?

Eskű nem értem az ilyen férfiakat ha nem bírod a nőket nem kell velük lenni legyen palival. Ha elmegyek fagyizóba és nem szeretem a vanília fagyit nem állok neki szídni hanem választok másikat ilyen egyszerű.

2018. jan. 21. 19:02
 26/41 anonim ***** válasza:
87%

"Mi férfiak"?

Mióta számítod magad a férfiak közé?

Az, hogy te meg néhány vinnyogó, gyűlölködő, végtelenül frusztrált haverod jól összegyűltök, mint egy ovis teadélutánon, és csúnyákat mondtok en bloc a nőkről, nevetséges és szánalmas. És főképp nem egyenlő a férfiak (a normális férfiak) véleményével.

Úgyhogy húzzál vissza a siránkozó klubba a többi örökszűz, barátnő nélküli "nőszakértő" közé, és ha másképp nem megy, verjétek ki egymásnak, legalább megkönnyebbültök. És minket, értelmes férfiakat ne égessetek már, legyetek oly szívesek.

2018. jan. 21. 19:23
 27/41 anonim ***** válasza:
21%

"Attól telne jobban az estém (vagy az életem, ha már itt tartunk) ha az itteni pasik nem írnának értekezéseket arról, hogy hogy kéne viselkednie a nőknek, kihez kéne vonzódniuk és miért rossz minden amit csinálnak, hanem elkezdenék inkább magukat elemezni."

Fordítva ülsz a lovon. A férfiak arra kíváncsiak,hogy "mi van",milyen tulajdonságot,értékeket keresnek bennük a nők,éppenséggel erről szól minden harmadik kérdés az oldalon. Amit te "irányításnak" bélyegzel az megfelelési kényszer és csak a saját bugyuta női irányításmániádat vetíted a férfiakra ki.Ezt hívják a pszichológiában projekciónak.

"Ti mégis úgy akarjátok beállítani, mintha a nők kasztrálnának titeket azáltal, hogy nem vonzódnak hozzátok. "

Ebből a szövegből mindig árad a kivagyiság,hogy csak az fogalmazhat meg kritikát veletek szemben,aki biztos sikertelen a nőknél. Ez a színtiszta EGO,mikor már eleve abból indulsz ki,hogy érted rajongani kell,különben egy balfék az illető. Közben csak szólok,hogy az is hasonló véleményen van rólatok,aki minden ujjára találhat magának nőt,minden napra. Azok is pontosan tudják,hogy ugyanolyan felszínes és ösztönös a viselkedésetek,mint bárki másnak és a hangzatos női tanácsok nem érnek annyit se,mint halottnak a csók,mert csak egy kép,egy idilli elképzelés a saját tökéletességetekről. Igazából csak a tapasztalatlan férfiakat lehet hülyíteni,azok még hisznek a mesékben és vakon benyelik ezeket. Pont,hogy aki él és tapasztal,az veszi észre a kérdésben szereplő megállapításokat. Az idejövő "sikertelenek" is csak ébredeznek és kezdik felfogni,hogy amit egész életükben szentül hittek,hogy legyél kedves,udvarias,mindig járj a kedvében blabla..okosságok,vagyis amiket ti nők gondoltok magatokról,az a valóság mérlegén nem működik.

És valahogy mindig ide lyukadtok ki,ha valaki ráirányít a manipulációra,arra,hogy talán nem mindig a kőkemény valóságot,hanem a cukormázas kommunikációval meghintett önképeteket ismételgetitek,akkor az illető csak is egy lúzer lehet. Ilyen az,mikor semmilyen érvet nem tudtok mondani,nem is lehet,mert a valósággal ti is tisztában vagytok tudat alatt,csak egy kis személyeskedéssel,gyalázkodással próbáljátok a másikat lejáratni és a témát terelni.

2018. jan. 21. 19:57
 28/41 anonim ***** válasza:
97%

Nekem nem fáj, mert engem nem érint.

Inkább az nevetséges, hogy minden egyes nőre rásütitek a baromságaitokat. Az biztos, hogy konkrétan az én életemről ti nem fogtok semmi valósat összeokoskodni, és semmi nem változtat azon, hogy a kérdésben leírtak rám nem stimmelnek. Nem csak a szavak, hanem az egész életem, párkapcsolatom engem igazol. Így hogyan adjak igazat nektek mégis? Ezen nem gondolkodtatok el, hogy amikor egy nő "tagad", akkor tényleg nem feltétlenül van igazatok?

Meg akkor a ti logikátok szerint a férfiakat meg a nők ismerik jobban, mint ők saját magukat, ugye? :)

2018. jan. 21. 20:05
 29/41 anonim ***** válasza:
36%

"Meg akkor a ti logikátok szerint a férfiakat meg a nők ismerik jobban, mint ők saját magukat, ugye? :"

Pont,hogy ez NEM következik a logikából,szimplán csak megfordítottad a nemeket. A helyzet sarkítva valami ilyesmi:

A férfiak nagyjából valós képet festenek le magukról,ami a "sötét" oldalukat illeti,azt nem tagadják le. A nők pontosan ismerik a férfiak jó és rossz oldalát is.

A nők tudat alatt tisztában vannak a "rossz" oldalukkal,de olyan képet festenek le magukról,amiben csak a jó oldaluk van felnagyítva. Olykor tisztában vannak vele,olykor még maguknak is hazudnak (hamis önkép). A férfiak pedig ezen simán átlátnak egy kis tapasztalat után.

"Inkább az nevetséges, hogy minden egyes nőre rásütitek a baromságaitokat."

Sosem minden egyes nőre,jelenségekről,tendenciákról van szó,amibe nagyon sok nő beletartozik és nagyon sok nem. Nem lehet számszerűsíteni,de az emberi kommunikáció az általánosításra épül,mindig mindenki általánosít minden területen,ezen kár görcsölni,ilyen az emberi agy és a kommunikáció,te sem tudod kiiktatni.

Viszont való igaz,akinek nem inge nem veszi magára,ettől függetlenül letagadni teljesen nyilvánvaló jelenségeket nem arra vall,hogy az illető kívülálló.

2018. jan. 21. 20:24
 30/41 anonim ***** válasza:
50%

Érdekes :D szóval te jobban ismersz mint én magam :D. Nincs kizárva :D ! De bizonyítsd be és elhiszem neked . Válaszolj a kérdésekre.

Jövőre ha végzek az egyetemen milyen pályán szeretnék elhelyezkedni ?

Melyik a kedvenc városom ahol házat szeretnék venni ?

Ha nem sikerül a kedvenc városomba házat venni, melyik 2 város jöhet szóba ?

Miért a kedvenc városom a kedvenc ?

Mit csinálok szabad időmben ?

Mi a kedvenc ételem ?

Édesszájú vagyok ?

Milyen zenéket hallgatok ?

Mi az amit legjobban szeretnék most ?

Mit csinálok hétvégente ?

Ha olvasok mit olvasok ?

Hogy öltözködök ?

Kedvenc múltbéli emlékem ?

Stb stb :D várom a válaszaidat

2018. jan. 21. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!