Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fáj, hogy mi, férfiak jobban ismerjük őket, mint ők saját magukat?
Ha a férfiak "okoskodnak" a női lélek rejtelmeivel kapcsolatban, mindig vita tör ki. Pedig a helyzet az, hogy a hölgyek külső szemmel nem látják magukat - és ezáltal nem érzékelik a logikátlanabbnál logikátlanabb tetteket, amiket gyakran el szoktak követni.
"Hogy ismerhetne engem egy férfi jobban, mint én magamat? Ugyan, kérem! Tudom, ki vagyok, tisztában vagyok saját magammal és hogy mit miért teszek." - gondolják a nők. Teljesen normálisnak gondolják ezeket a dolgokat, de férfi szemszögből ez teljesen máshogy jön le.
Ezekre akarok kilyukadni:
"A nők a rosszfiúkra buknak."
"A nők a rendes pasikat barátzónába teszik."
"A nők az érzelmileg hideg férfiak után futnak."
"A nők 80%-a a férfiak 20%-át tartja partiképesnek."
"Ha nőt akarsz, legyél bunkó és gazdag."
"Ha be akarsz cserkészni egy nőt, ültesd érzelmi hullámvasútra."
"A nőket kirázza a hideg a romantikától."
És még hosszan lehetne sorolni...
Gondolom, a fentieket a nők egytől egyig kikérik maguknak. De mit csináljunk, hölgyeim, ha nekünk ezek így jönnek le? Mit csináljunk, ha a kétértelmű tetteitek nálunk már egyértelműen csapódnak le? Miért fáj nektek, hogy "átlátunk" rajtatok? És legfőképpen: miért baj az, ha ehhez idomulva közelítünk felétek?
Nyilván az érzelem-orientált ember tettei egy hiperracionálisnak tök máshogy jönnek le, mint amilyen szándék az előbbit valójában vezérli. Elkerülhetetlen, hogy ez nézeteltérésekhez vezessen. Hölgyek, ti csak azt HISZITEK, hogy ismeritek magatokat. Mi, férfiak ismerünk titeket igazán. Szerintem nem kell, hogy ebből mindig nézeteltérés legyen, csak fogadjátok el. Akit az érzelmei irányítanak, az sosem tud reális képet alkotni saját magáról.
Hogy látjátok ezt? Mi a véleményetek erről a témáról?
Te mindezt most komolyan a saját fejedböl? Egyszál magad? Elötte azért néhány felest bedobtál?
A témával semmi baj, de butaság ilyen hosszu eröltetése már teljesitmény.
Magasról tojok rá kinek mi jön le.
És az nálam meg végképp nem igaz, hogy azt a pasit aki nem tetszik barátzonàba rakjam. Vele nem is beszélek többet, nem hogy barátok legyünk.
És ha tényleg minden nő egyforma és jobban ismerik őket a férfiak, akkor minden szerencsétlen pasinak lenne nője és nem itt rinyalnanak.
N25
Sérti az egójukat. Igazából az emberek többségének az egóját sérti, ha szembesítik egy negatív tulajdonságával. Ha megmondod egy lusta embernek, hogy lusta, akkor általában kiakad. De próbáld ki a dolog fordítottját nyugodtan. Menj el egy női társaságba és adj elő valami mézesmázos szöveget. Minden dicséretet, ami az eszedbe jut, függetlenül attól, hogy igaz e. Pl. mondd, hogy a nők igazából jobb sofőrök, logikusabbak a férfiaknál, a párválasztásban jobban döntenek. Mindegy mit mondasz, csak pozitív legyen. A többség egyet fog veled érteni és megmondják, hogy milyen jól ismered a nőket...
A dicséretnek mindig van gazdája. A kritikának ritkán.
Emellett a legtöbb ember szereti magát összetettnek, különlegesnek érezni. A nőknél többen. Egy férfit sokszor nem zavar, ha egyszerűen bunkónak titulálják vagy egyszerű logikájúnak. Egy nő ezen sokszor kiakad. Pedig a legtöbb nő tényleg ék egyszerű... Amikor a barátnőim mesélnek a pasiügyeikről, akkor előre megmondom, hogy mi lesz. Amikor valamelyik kijelenti, hogy ő nem fog többet beszélni bizonyos pasival, akkor előre megmondom, hogy igazából fog e. Új ismerősnél mindig úgy néz ki a helyzet, hogy nem hiszi el. Aztán, pár ilyen "Igazad lett" után elkezdenek hallgatni a tanácsaimra. Amik egyáltalán nem bölcsek, csak józan paraszti logikából állnak.
Ez ilyen. Fogadd el, hogy a legtöbb nő, főleg neten nem fog egyetérteni. Az ismerősi körödben előadhatod olyanok előtt, akikről eleget tudsz, hogy alátámaszd. Akkor néma csend lesz vagy kétségbeesett magyarázkodás. Tudom, már csináltam.
És jöhetnek a szokásos minusz kezecskék a frusztált női felhasználóktól, akik mindent lepontoznak, amiben a nők egy részét (nem minden nőt) negatív jelzővel illet valaki. És óriási respect a valóban értelmes, normális önismerettel és önkritikával rendelkező nőknek. Mert ők azok, akik igazi nők.
Ettől jobban alszol majd, kincsem? Mert akkor igazad van.
Ismered a nőket.
A nőkkel van a baj.
Minddel, egytől egyig.
Amit írtál, 100%ban igaz, csak a rossz embereknek lehet barátnőjük, neked pedig azért nincs, mert "Túl Jó Vagy".
Ha barátnőzónába teszel egy lányt, és az a céda pofátlanul elutasít, akkor ő a hibás.
Kizárólag a gazdagoknak és a jóképűeknek van barátnőjük, annak ellenére, hogy a valóság valamiért azt mutatja, hogy a végtelenül unalmas és keserű férfiakon kívül előbb-utóbb mindenki talál magának valakit.
Igen, imádjuk a manipulációt, és ha manipuláltok minket, az MINKET minősít, nem pedig TITEKET.
Remélem most, hogy ezeket tisztáztuk jobban telik majd az estéd annál, ahogy máskor szokott.
Nekem aztán nem fáj.
Talán a kérdés az lenne, hogy neked miért fáj, ha egy nő nem akar szóba állni veled, amikor ezeket osztod neki. Fáj neked is mi? Mesélj még aranyom.
A véleményem a témáról, hogy fölösleges bárkinek is (akár nő, akár férfi) arról érvelnie, hogy az ellenkező nemnek kivel kellene párkapcsolatban lennie. Ez minden esetben két ember döntésén, sosem egy ember véleményén alapszik.
Lehet vélemènyem a politikáról, a gazdasági helyzetről, az irodalomról, stb. Miért foglalkozzak különösebben más emberek párkspcsolataival, ha ez egy személyes, privát dolog? Nem a középkorban vagyunk, ahol a nőnek kiválasztják a jővendőbelijét.
Amíg nincsenek sikeres kapcsolataid, addig ne okoskodj. Max. okoskodhatsz egy olyan lánynál, aki szintén hadi lábon áll és sikertelen párkapcsolatokban. Ő rá lehet, hogy hatnak a szavaid. Akinek meg boldog kapcsolata van és nincs ideje filozófálni, az meg SÍRVA RÖHÖG az elmélkedéseiden.
#17: "Akinek meg boldog kapcsolata van és nincs ideje filozófálni, az meg SÍRVA RÖHÖG az elmélkedéseiden."
Volt már boldog párkapcsolatom, jelenleg is alakul egy lánnyal. Semmi vicceset nem találtam a leírtakban.
Ma már a tehetségtelen kis retkes gyökereknek is vesznek a szüleik számítógépet...-ha már a tanulásban gyenge, rajzhoz- zenéhez tehettségtelen...-sportban nulla és nem kapott normális állást sem hát had pötyögtessen a gépen agyatlanságokat a nőkről két félkezű recskázás között ....
(Nem sértésnek írom csak fogadd el kérlek a vélenényem mert jobban ismerlek mit te saját magad.)
Férfiak és nőnek nem csupán születni kell...-ez nem jár stigmával!
-Embersége meg vagy van valakinek vagy nincs.
Nem nemekre bontva kell az embereket "vizsgálni" véleményezni ,vannak ember típusok ,vannakk hibák és erények.
De általánosan nem lehet véleményt mondani a nemekről!-Mert nem reális.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!