Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedüláló srácok akik kimetetek külföldre és még nem beszélitek a nyelvet sem elég jól hogy élitek meg a magányt, milyen reményetek van barátnőt találni?
Meddig maradtok kint?
Milyen reményeitek vannak?
Hogy éltek most?
A magányt megpróbáltam filmekkel elütni, na meg videó hívással, volt hogy kifizettem a barátaimnak a repjegyet.
Nem reménykedtem semmi felé, mert azért nem tudtam a nyelvet mert nem érdekelt. Ezért nem is tanultam pedig adtak rá lehetőséget.
Én vissza jöttem fél év után mert elegem lett. Ott a heti fizetésem annyi volt mint itt egy hónap alatt. De itt is meg tudok élni, és legalább itt vannak a barátaim. Egyébként néha vágyok vissza.
azt neked kell tudnod zavar e.
De szerintem nem normális az egyedüllét. Rársas lények vagyunk igényeljük a valódi szexet és a valódi érzelmeket.
Így hullik szét a társadalom?
Nem megyek haza abba a fostengerbe.
Köszi, már több mint egy éve együtt élek egy csodás lánnyal - magyar, neten találkoztunk két évvel ezelőtt és aztán összejöttünk.
Nehéz volt a távolság miatt, de megoldottuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!