Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hogy beszélitek le magatokat, amikor olyan valakinek akartok írni, akinek igazából nem kéne?
Figyelt kérdés
remélem, érthető:)
tehát egész nap egy srácra gondolok, folyton az jár a fejemben, hogy jó lenne beszélni vele és mindjárt felhívom, de végül mindig lebeszélem magam róla, mert sajnos a srác részéről nem sok reakció van:(
2016. szept. 9. 09:25
1/9 anonim válasza:
Ugy, hogy en tettem fele egyszer egy kezdo lepest ( emailben) amire nem valaszolt, en is beszelnek vele de ha akar majd valaszol es felhiv. Nem futunk pasik utan.
2/9 Noren1989 válasza:
Férfiként úgy látom, hogy sehogy.
3/9 A kérdező kommentje:
valójából ebből csak titkos kapcsolat lehetne, azt még tudni kell
2016. szept. 9. 09:33
4/9 anonim válasza:
Nem írok neki és kész,bármennyire nehéz is.Legyen tartásod!
5/9 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy ha nem tetszem neki, akkor a folyamatos írogatással meg a kétségbeesésem látványos jelzésével csak hátráltatom az ügyem. Most gondolj bele, ha valaki téged egyáltalán nem érdekel, de folyton írogat neked, beszélni akar, akármi, az nem idegesítő? Na, ha esetleg te nem érdekled ezt a fiút, akkor idegesíteni fogod, és csak még kevésbé fogod érdekelni. Én legalábbis ezt gondolom végig, és így próbálom magam visszafogni ilyen esetben.
6/9 anonim válasza:
Velem még nem volt ilyen. Aki tetszett azzal semmi akadálya nem volt a kapcsolatnak.
7/9 A kérdező kommentje:
azért nem ilyen egyszerű ez a helyzet... neki is van valakije és nekem is. már volt közünk egymáshoz többször is. tetszem neki
2016. szept. 9. 10:08
8/9 anonim válasza:
Akkor önvédelemből az a legjobb, ha törlöd a számát, minden elérhetőségét, és letiltod ahol csak lehet.
Így akkor sem fogsz tudni ráírni/telefonálni, ha nagyon akarsz. ;)
9/9 A kérdező kommentje:
az évek alatt már ezt is kipróbáltam:) utána mindig visszakerült valahogy a száma...
2016. szept. 9. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!