Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mindenki tetszik valakinek?
Figyelt kérdés
Rengeteget agyaltam már ezen, de szerintem ez nem igaz. Pl. én sem jövök be senkinek sem, meg még tudok ilyen emberekről, akik senkinek sem esetei. Mit gondoltok?2016. aug. 30. 18:12
1/6 anonim válasza:
Nem ismersz mindenkit. Innentől kezdve értelmetlen az a kijelentés, hogy "én sem jövök be senkinek". Ha ismernél mindenkit és mindenki megmondaná neked, hogy "nem jössz be nekem", akkor mondhatnál ilyet és lenne értelme.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 Végül is valahol jogos az állításod. De akármerre megyek, nem néznek rám a nők, ezt mivel magyarázod? Mint mondtam, nem csak én vagyok ebben a cipőben.
2016. aug. 30. 18:18
3/6 anonim válasza:
miért gondolod, hogy nem jössz be senkinek?
4/6 anonim válasza:
#Kérdező, jajj...Nem néznek rád a nők. Ez önmagában még semmit nem jelent. Már csak azért sem, mert sokkal jobb a nőknek a periférikus látása, mint a mienk. Ők nem úgy néznek meg minket, mint ahogyan mi őket. Nem kell kocsányon lógó szemeket ereszteniük és megbámulniuk téged, hogy észrevegyenek. Anélkül is látnak téged nagyon jól. A testbeszéded meg sokat elárul magadról, tehát rád se kell nézniük, hogy megtudják tippelni, hogy milyen lehetsz.
5/6 anonim válasza:
Nem,egyáltalán nem. aki nem született helyesnek férfiként,annak esélye sincsen egyetlen nőnél sem sajnos manapság.Ez tapasztalat. :/
Én sem érdeklem egyetlen nőt sem,soha nem is érdeklődtek irántam,így ez van sajnos... :/
Valószínűleg nem jövök be egynek sem,vagy nem tudok róla,de az ugyanaz,mert ha nem tudok róla,nem is tudok vele bármit is kezdeni... :/
De fontos sajnos,hogy ránk néznek-e egyáltalán,mindenki szereti ha kap visszajelzést,minden ember.
Csak valakinek semmi nem jut,még visszajelzés sem.
25/F
6/6 anonim válasza:
Vannak, akik senkinek sem tetszenek. Legfeljebb az elkeseredett nők utolsó próbálkozásának jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!