Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemes elmondani valakinek, hogy tetszik? (bővebben lent)
Pro - kontra listát írok, hogy elmondjam-e Neki... Eddig a Pro oldalon több van, de még több indok kellene, hogy legyen elég bátorságom. :D Rossz dolgokra most nem vagyok kíváncsi.
16/L
Jaj, és ezt még csak a tetsziknél van? Mi lesz majd a fontosabb szavaknál, pl szeretlek?
Lehet mert idősebb vagyok (20), de nekem pl ez lazán megy. Simán kimondom; tetszik hogy ilyen vagy, bejössz, stb ezek nem nagy dolgok, díjazom a másikat, és megemlítem, hogy jól érzem magam vele.
Ezen felül vannak a nehezebbek számomra, pl a szeretlek, és egyéb "előrelépéses kijelentések".
Szóval, próbáld meg elsajátítani ezt a szemszöget, felszabadulsz pár démon alól ;)
Régimódi vagyok, a nő mosolyogjon szépen és használja a testbeszédet, a célpont pedig(férfi) reagáljon és tegye meg a lépést ha érdekli a dolog.
Ha mindenáron te akarsz kezdeni, akkor pro: te is tetszel neki és randira mentek-összejöttök. Más nem kell.
#1: Én igazából úgy érzem, hogy szeretem, csak ezt ide nem mertem leírni, mert úgyis jönnének (és fognak) a lehurrogások, hogy "Jaj, ez nem szerelem" meg hasonlók...
#2: Az sajnos ott van a másik oldalon is, hogy valószínűleg nemet mond. :/
Nem tudok a közelében lenni, örülök, ha egy héten összesen látom 30 másodpercig... :/
De én nem tetszem neki (legalábbis nem valószínű), így várhatnék az örökkévalóságig, hogy kezdeményezzen... Viszont én attól még el szeretném mondani neki, mert ha vissza is utasít, legalább megszabadulok a sok "mi lett volna, ha..." kérdéstől, és hamarabb tovább tudok lépni.
Szerintem akkor előbb próbálj meg beszélgetni vele, barátkozni vele, mert nem minden fiú szereti, ha lerohanják őket egyből egy ilyen vallomással és ha tetszel neki, akkor majd ő úgyis kezdeményezni fog.
/26 éves nő vagyok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!