Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kivel beszélitek meg az érzéseiteket?
Nektek van olyan személy az életetekben akinek elmondhatjátok,hogy milyen a párotok,mit éreztek...
Vagy csak a párotokkal beszélitek meg? Hogy mutatjátok ki az érzéseiteket felé,mit mondtok?
Sajnos nekem nincs ilyen kívül álló személy akivel beszélhetnék ilyenekről és úgy érzem nem is tudom kifejezni az érzéseimet szavakkal vagyis szinte cikinek érzem ha kimondok ilyesmit... Ha lenne akinek elmondhatnám és támogatna tuti könnyebb lenne csak tényleg akinek elmondanám ő azt mondja nem érdekli dacból.
De a párom közbe meg szeretné ha mondanám csak annyira nem vagyok hozzá szokva 😐
Szóval nálatok hogy megy ez?
Előre is köszönöm az értekmes válaszokat!
Legeslegelsősorban a párommal szoktam beszélni az érzéseimről, hiszen vele élek, őt érinti közvetlenül, hogy mi zajlik bennem, mi foglalkoztat - és ez kölcsönös.
De azért emellett nem árt, ha van egy (lehetőleg azonos nemű) barát, akivel kívülállóként is lehet beszélni, mert ő objektíven ítél meg helyzeteket. Azért arra érdemes ügyelni, hogy a kívülállónak ne magasztaljuk egekig a párunkat, mert az idegesítő, de ne is csak panaszkodjunk róla, mert akkor meg joggal teszi fel a kérdést, hogy "akkor minek vagy vele?". Valahol a kettő között ildomos, hiszen minden kapcsolatban megjelennek pozitív és negatív érzések egyaránt.
feleségem
legjobb barátom
lelki vezetőm
Nekem alapjáraton nincs szükségem arra, hogy beszéljek bárkinek az érzéseimről. A férjem viszont szereti hallani, így szokta is :) Miért lenne amúgy ciki? Szerintem normális kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, hiszen egymás legjobb barátainak kellene lennetek.. Legalábbis én így látom.
Ha pedig valami probléma merül fel, először magamban rágom át alaposan a dolgokat, utána pedig megbeszélem a férjemmel - az őszinte, egyenes kommunikáció csodákra képes. Nem szoktam még a legközelebbi barátaimat sem belevonni a párkapcsolati dolgaimba, mert szerintem ez csak kettőnkre tartozik. Persze sztorizás szinten mesélek erről-arról, ami történik velünk, de komolyabb dolgokba, konfliktusokba, szexuális életünkbe stb. nem vonok be harmadik személyt.
14-15 éves korom óta vannak a legjobb barátaim, akiket még középsuliban ismertem meg. Hárman-négyen vagyunk, manapság már más városokban élünk, de heti szinten beszélünk telefonon/Skype-on és havi szinten találkozunk amikor lehet.
Velük minden párkapcsolati/szexuális dolgot meg tudok osztani. Lassan 10 éve ismerem őket
24/F
Ami kettőnkre tartozik, azt természetesen a feleségemmel beszélem meg. Hosszú idő óta mindenben egymás partnerei vagyunk, ismerjük a másik minden rezdülését, minden elfojtott sóhaját.
Mindazonáltal a férfiembernek mindig vannak "pasis" dolgai, amit egy nő evolúciós okokból sohasem értene meg. Erre ott vannak a barátok. Sajnos az évtizedek több száz kilométert húztak közénk, pár évente találkozunk csak, de hála a modern kor vívmányainak, a neten is tudunk beszélgetni, ha valamelyikünknek szüksége van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!