Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, biszex gimnazista/egyetemista sracok, ti hazibulikban hogy fojtjatok el az erzeseiteket?
Elsosorban azoknak a tapasztalatai erdekelnek, akik titkoljak, vagy nem olyan tarsasagban vannak, ahol ezt joszemmel neznek.
Mostanaban eleg sok hazi buliban voltam, es olyan rossz, h nem lehet tudni ki az aki hetero, vagy bi, vagy meleg....
Eleg sok ketertelmu jelet kaptam, de mivel csak biztosra megyek ezert figyelmen kivul hagytam oket...
Foleg, hogy nekem az elsodleges celom nem a szex, bar meg nem is parkapcsolat, de ezt biztosan aterzik sokan...
Mivel a tarskeresok kilove, ahogy a meleg helyek is sajnos ezzel az eselyeim elegge lecsokkennek...
19 vagyok vegzos es raadasul budapesti(amire sokan vagynak) megse tudok belole profitalni...
Ez a "coming out-olos" dolog pedig nalam meg boven nem jatszik, de addig sem szeretnek erzelmileg felorlodni, bar a depresszio nem fenyeget, de jolenne valakit szeretni...
(Elnezest az ekezethianyert)
Hasonló helyzetben vagyok, csak én vidéken és nekem most épp van valakim, de sokáig nem volt.
Házibulikban nem szabad ismerkedni ha még nem állsz készen arra, hogy felvállald. Az ilyen bulikról később tipikusan kitudódik minden, én a helyedben nem kockéztatnék. Úgy lehet "elnyomni az érzéseket" hogy megpróbálsz nem ezen pörögni, de ugyanakkor észnél lenni és nem rámozdulni senkire hullarészegen. Khhhm.
Ha kétértelműen viselkedik valaki veled és te is kétértelmű viselkedéssel válaszolsz, azzal megadod az esélyt a másiknak, hogy lépjen feléd, de neked a legbiztonságosabb az, ha nem kezdeményezel egyértelműen. Nem tehetsz mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!