Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyetemista fiú hogy áll a gimis lányokhoz?
Mint a korcsoport érintettjeként, én nem annyira venném/veszem komolyan mindenkit. Általában 5-10 perc alatt le lehet szűrni, hogy szimpatikus, vagy éppen gyerekes... Nem mind éretlen, de van pár teljesen fura diák. A smink meg a kivágott fölsők, stb. nem jelentik minden esetben azt, hogy már "érettek". Nekem személy szerint a 18 körüliek (-+1) jönnek be. Röviden rajtad múlik, milyen leszel.
19/F
20 évesen most találtam rá egy 16 éves komoly lányra, akivel még poénkodni is lehet, sok mindenről el tudunk beszélgetni, stb.
Szóval, ha megvan a közös hang, vibrálás, kijöttök egymással, akkor nincs akadály.
Egyszer beszélgettem pontosan ezen az oldalon egy tündéri lánnyal,aki 16 éves volt.Olyan komoly gondolkodása,és normális felfogása volt,hogyha nem lett volna köztünk nagy távolság,akkor biztosan akár egy baráti akár több is lehetett volna köztünk. :)
Egy egyetemista srác.
23/F
velem már volt olyan hogy egy 19éves egyetemista srác azt mondta ha idősebb lennék akkor lehetne köztünk több mint barátság...
17éves gimis lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!