Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány,15 éves fiú?
Már régóta ismerem, mindig is nagyon szerettem, de csak mint öcsikét.
Aztán pár hete megfordult a dolog, olyan mintha vágynék rá.. persze csak lelkileg, beszélgetni vele.
Reggel ma amikor felkeltem, megnéztem, hogy írt-e nekem..:D
Egyébként végzős gimnazista vagyok, a Corvinusra jelentkeztem, van egy egyetemista éves barátom(4. éve), minden körülmény teljesen ideális körülöttem, a család, barátok...
Nem is ismerek magamra.
A srác kilencedikes gimnazista, némileg komolyabb mint a korabeli fiúk, igényes, érdeklődő, de van benne valami huncutság.. talán ez fogott meg, fogalmam sincs...
Mit gondoltok?:D
Szerintem ilyen korban még sok az a 3 év. Fordítva még elmenne, de így..
De végül is te tudod.
nem tudom.
Különben meg tedd amit jónak látsz,feltudod mérni hogy mit tehetsz meg és mit nem.Azért a 18 éves emberek sem a kőkemény felnőttes viselkedésükről híresek.
Azért az mégsem mindegy, hogy Corvinra jelentkezett, vagy BME-VIK-re, vagy Elte angolra, és itt nem minőségi különbségre célzok, egyszerűen más életszemléletet feltételez, aminek viszont igenis van jelentősége ebben a kérdésben. Legalábbis szerintem:D
Kérdező
Ha van barátod, akkor inkább nem értem a kérdést. de ha mégis felmerült a lehetőség, hát ha akarod, próbáld meg, belehalni senki nem fog(valószínűleg):D
Elnézést, azt hiszem pontosítok: arra nem gondoltam (eddig, míg nem írtátok..:D) hogy bármi kapcsolat legyen köztünk, csak maga ez a kialakult helyzet az érdekes.
A Corvinus megemlítésével nem más szándékom azon kívül, hogy méghatározottabb képet fessek magamról és a valóságomról.
De hát úgy látszik, mindig minden változik, és én is csak pislogok..:)
Köszönöm a hozzászólásokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!