Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok és szerelmes egy 32 éves pasiba, hogyan szerezhetném magamnak meg?
Például hogy szereti e a húst enyhén rózsaszínűen, vagy csak a már barna jön e be, illetve hogy tudja e, hogy a 18 évesek pisijét még meg lehet inni, vagy hogy egy 18as pukija még rózsaillatú... szerintem ezen finom utalásokkal jelezheted felé, hogy bejön.
Vigyázz vele azért: Ha nagy a pocak, az a szexkiborg akkumulátora, szóval minél nagyobb, annál jobban bírja! Nehogy kipirosítsa ott lent, szóval engedd inkább kakilóba. De csak gumiban, mert terhes lehetsz, és sajnos a kormosba lőtt ejakulátum minden esetben se_gfej-szindrómát okoz!
Ha esetleg brazil a pali, és felhozza a Dirty Sanches témát, inkább lődd le, mert barna színű bajuszt rajzol a szád köré és gondolom, tudod, honnan van a barna tenta?!!!
Utolsó, te mekkora beteg állat vagy :D
Egyébként úgyis csak szexre kellenél neki. Ha felnőtt, érett gondolkozású férfi az illető, akkor nem egy 18 éves kamaszlánnyal fog életreszóló kapcsolatra lépni. 18 évesen nekem is volt egy 30 éves palim egyébként és persze meg voltam győződve róla, hogy én aztán már érett, felnőtt nő vagyok és mi egymásnak vagyunk teremtve, aztán a pasi szépen elmagyarázta, hogy csak egy csitri vagyok és nem lát bennem többet, mint egy kedves, csinos, cserfes tinilányt, akivel jókat lehet(ne) szexelni. Aztán szépen visszapattant a vele egykorú menyasszonyához tőle. Most már világos, miért. Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!