Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány,15 éves fiú?
Már régóta ismerem, mindig is nagyon szerettem, de csak mint öcsikét.
Aztán pár hete megfordult a dolog, olyan mintha vágynék rá.. persze csak lelkileg, beszélgetni vele.
Reggel ma amikor felkeltem, megnéztem, hogy írt-e nekem..:D
Egyébként végzős gimnazista vagyok, a Corvinusra jelentkeztem, van egy egyetemista éves barátom(4. éve), minden körülmény teljesen ideális körülöttem, a család, barátok...
Nem is ismerek magamra.
A srác kilencedikes gimnazista, némileg komolyabb mint a korabeli fiúk, igényes, érdeklődő, de van benne valami huncutság.. talán ez fogott meg, fogalmam sincs...
Mit gondoltok?:D
Veled egyidős vagyok, még a 19 éves srácokat is éretlennek látom, legalábbis a környezetemben lévőket. Hát még egy 15 éves... Viccnek is rossz. De te érzed. :D
18/L
Utolsó, nagyon rendes vàlaszt írtàl:)
Talàlkoztunk, miutàn tegnap elhívott egy kàvèzóba. Fura helyzet volt, mert màs volt a hangulat mint szokott... :D azt hiszem èreztük egymàson, hogy vàltoznak a dolgok...
Nem volt tènyező a kora, sem az èn korom..:D
Olyan mintha valami gaz nőszemély lennèk, aki elcsàbítja az àrtatlan, tapasztalatlan kissràcot ès a bűvkörèbe vonja, következmènyek nèlkül.
De, mentsègemre legyen mondva, kellemesen èrezzük magunkat egymàs tàrsasàgàban:)
ma 17:37
még te is tapasztalatlan vagy,föleg szex téren,igy aztán tudatalatt nem félsz attól hogy egy 15 éves fiúcska halálra kefél..:)
Szia!
Hasonló helyzetbe kerültme, mint Te...
Annyi, hogy én 19 vagyok, a fiú 16. Furcsa helyzet, mert mindig is a jóval idősebb pasik tetszettek.
Ez a srác viszont valahogy más. Akárcsak ti, nagyon élvezzük egymás társaságát...Akiktől tanácsot kértem, azt mondták, hogy vágjak bele, mert később bánni fogom/nem tudhatom mi sül ki belőle/később nem fog számítani a 3 év....Én affelé hajlok, hogy megfogadom a tanácsot...
Majd megírhatnád, te hogy döntöttél :)
19/L
utolsó:)
nemsokára én is betöltöm a 19-et:s :/
egyelőre csak találkozgatunk, nem tervezünk semmit.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!