Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem léteznek "foreveralo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem léteznek "foreveralone" típusú csajok, amikor "örök magányos" típusú pasik nagyon is léteznek?

Figyelt kérdés

Tehát egy pasiról már a külseje, kisugárzása, önbizalma, beszéde alapján meg lehet mondani, hogy hoppá ez egy tipikusan foreveralone típusú pasi. Mennyibe, hogy ennek nincs barátnője (és valószínűleg nem is volt soha)? Az ilyen fogadásokat mindig megnyerném, és már gazdagabb lennék mint Mészáros és Soros egybevéve.

Viszont olyan meg egyszerűen nincsen, hogy egy (főleg fiatal) csaj az egy foreveralone típus lenne, egyszerűen ilyen nincs. Bármilyen hibákkal is rendelkezik egy csaj, nincs olyan súlyos hiba, amiért örök magányra lenne ítélve. Mindig lesz aki elfogadja olyannak amilyen.

A férfiaknál ez miért nincs így? Miért van ennyi magányos típusú férfi, és nőkből miért nincs ilyen?

2018. jan. 16. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A nőknél a barátnő egy fontos pszichikai védőháló (támadóerő is egyben), míg a hapsiknál a barát - bocs, de - "csak inni jó vele". Ergo: a hapsin meglátszik, hogy "a külseje, kisugárzása, önbizalma, beszéde alapján meg lehet mondani, hogy hoppá ez egy tipikusan foreveralone típusú pasi", ami lehet alapmagány-kialakítása végett, vagy mert már túl van a 6. rosszul sikerült kapcsolatán, amit vagy ő- vagy a csaja-, ritkán meg együtt b×k el.

A csajok a barátnővel meg jól kidumálják a társkeresési problémákat, tanulnak belőle, cseleket eszelnek ki, hogy később ne b×n rá a nő, röviden valamit tanulnak belőle. Tehát könnyebben dolgozzák fel a sikertelenséget, ezáltal nem nagyon marad "foreveralone".

2018. jan. 16. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért mert nagy a pí na 6 alma. Emiatt olyan nők is találnak pasit ideig óráig, akik egyébként ebbe a forever alone csoportba tartoznak. Tudom fàj az igazsàg de ez van.
2018. jan. 17. 00:50
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

De vannak. A macskás nők.

Amúgy én is ismerek ilyen nőt, és igazából már ránézésre megmondod, hogy nem fog kelleni senkinek. Amikor beszéltem vele, meg is bizonyosodtam róla sajnos...

2018. jan. 17. 01:42
 14/15 anonim ***** válasza:

#13, erről többet is elárulhatnál - milyen volt a jelleme, vagy az összkép, vagy mi miatt gondoltad így, hogy nem fog senkinek kelleni?

A macskás nők egyébként tényleg ilyenek, ebben speciel igazad van.

2018. jan. 17. 01:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek pár foreveralone nőt.

Meg olyan pasit is, aki kis "nyomi" kinézetű, amúgy mégis mindig van valami csaja, meg olyat is, aki jóképű, "menő", mégse tud soha összeszedni senkit.

Erről ennyit :D

2018. jan. 17. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!