Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig én vagyok a második?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én vagyok a második?

Figyelt kérdés

Mindig a képbe kerül valaki más és én húzom a rövidebbet. Én csak annyit akarok, hogy valaki úgy szeressen, úgy kelljek neki, ahogy ő nekem.. sok korombeli hasonló helyzetben van de többségüket igazából csak a szex érdekli.. nekem tàrs kell, nem ürítő. Bármit teszek nem kellek senkinek. Ha nyomulok az a baj, ha nem akkor meg az.. sehogy se jó. Úgy érzem sose lesz senkim :/

Bocsi ha kicsit összevissza írok, teljesen magam alatt vagyok most..

23F

#friend zone #Vegita #Az örök második #a vesztes
2017. okt. 29. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most bántás és vicc nélkül. Nem volt neked egy édesapád vagy más férfi példaképed, aki tökös, magabiztos, jó dumás, önbizalommal teli, kezdeményező emberré nevelt volna téged?
2017. okt. 29. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek az #1 el.
2017. okt. 29. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Faterom mindig is magasról tett rám. Egy barátom van aki próbál segíteni több kevesebb sikerrel..
2017. okt. 29. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul csinálod.

Tégy, ahogy szíved diktálja. Avagy "nyomulj" amennyire legjobbnak látod.

És persze normálisabb embernél próbálkozz.

2017. okt. 29. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy haverom próbál összejönni egy lánnyal. Néha lefekszenek de utánna 1-2 hétig nem is hall a lányról mert a pasijával foglalkozik. Nem akarja elhagyni miatta, mindig is a pasija lesz az első.

Na, a haveromat mondanám másodiknak, téged nem.

Érdemes elolvasnod a nincs többé jófiú című könyvet. Hasznos lenne számodra.

2017. okt. 29. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tedd magad az első helyre. Te is vagy olyan jó mint bárki más. Ne hagyd magad, olyan lányt keress akinek te vagy a legfontosabb.
2017. okt. 29. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokan vannak még,akiket idősebb korukban is rengeteg kudarc ér.Ezekből a pofonokból tanul az ember.Szóval ne úgy fogd fel,hogy vesztettél,hanem hogy tanultál!Én még felnőtt fejjel is keresem a helyem,de nem adom fel.Elsősorban az embernek saját magával kell kibékülnie kívül-belül,utána érik meg egy kapcsolatra.
2017. okt. 29. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Most fogd fel jól. Van itt sok srác akivel a lányok szóba sem állnak. Neked van kis gyakorló lehetőséged ha màsodik vagy akkor legalább eljutottál addig a szintig, hogy pasi szàmba vettek. Addig gyakorolsz "edzel" mîg egyszer nyersz! Nem szabad nagyon leadni a szìnvonalat de biztos, hogy nincs túl magasra téve a lèc? Milyen lànyoknal milyen pasik ellen vesztel? Futásos példával az jamaicaiak testfelèpìtése oda tökéletes, ott egy hazánk fia ha 3adik nagy dicsősèg, mèg egy olyan srácot egy orosz bokszoló egy ütéssel padlóra kűld!!! ...Meg kell találni a sportodat , hogy legyőzd az ellenfeleket.Persze àlmodozni is lehet álom valóra is vàlhat lásd a bronzèrmes gátfutónkat....
2017. okt. 31. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!