Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnetek, ha a második randin ez tárulna a szemetek elé?
(Nem akarok minden héten kiírni egy kérdést, de megint történt valami.)
Három napon belül már a második randira került sor, de sokkot kaptam amikor az első randis „jókislányból” műkörmös, mellkidobó „rosszkislány” lett.
El is mondtam neki, hogy nálam a műköröm egyből kiiktatást jelent az életemből, a mellüket közszemlére tevő nőkkel el sem megyek randizni.
Ő azt mondta, hogy mivel nagyon tetszem neki, ezért turbózta fel magát.
Mire én: akkor részemről ennyi. Még néhány nagyon kínos percig maradtam.
Szerintem jól döntöttem, de bennem motoszkál, hogy nem voltam elég megértő. Szerintetek?
Ha csak miattad csinálta, de amúgy nem jellemző rá, akkor nem kell ilyesmiért lapátra tenni.
Nekem bejönne, ha tetszeni akarna nekem a lány, és mivel ők ezt sokszor sminkkel, kiegészítőkkel, "mellkidobással" oldják meg, nem zavarna, de persze mondanám neki, hogy én mit szeretek inkább. (Nem ezt.)
Szerintem te hülye vagy. Minden bántás nélkül. Hogy lehet egy nővel az alapján szakítani, hogy műkörme van. Meg dekoltázsa van. Mindenből lehet következtetni valamire, de ez már a ló túloldala. Vagy inkább a ló harmadik oldala. Mintha óvodában lennénk, "a műkörmös lányok fúj". Hány éves vagy?
Te ugyanaz vagy férfiban, mint azok a nők akik horoszkóp alapján szelektálnak. Bár utóbbiban
Szerintem ez kamu, de ha valaki felvállalja az elveit az részemről sokkal inkább oké mint a ködösítés hogy "nincs meg a kémia" meg ilyenek.
Amit meg leír az nem tetszeni akaró hanem közönséges. Aki tetszeni akar, az előbb megtudja, mi tetszik az illetőnek.
Miért akadsz ki a műkörmön? Nekem is az van. Meguntam, hogy a körömlakk 2-3 nap után lepattog, és órákig szárad, ha kifestem. A műköröm körülbelül egy hónapig "eláll", én nagyon szeretem, bár még csak 2 alkalommal csináltattam meg. Jelenleg ilyesmi: [link]
Szerintem emiatt hülyeség volt otthagyni a lányt. Második randira talán már én is kivágottabb felső vennék fel a pasi kedvéért.
21N
Tehát: dobtad egy ruha miatt, amit le lehet venni, meg a körme miatt, ami szintén nem tart örökké.
Legközelebb dobd ki a csajt, ha olyan színű a felsője, ami nem tetszik, vagy ha összefogja a haját. XD
Tudod, ezek mind-mind rendkívül fontos tulajdonságok, és soha többé nem lehet rajta változtatni. XD
Teljesen megértem, hogy ez alapján szelektálsz. Egyszer én is dobtam egy pasit, mert a negyedik randira farmert vett fel. El tudod ezt képzelni?! Farmert mert felvenni, mikor velem találkozik!
Szerintem jól tetted.
Én se kavarnék ilyen hülye műkörmös pitsákkal, hányok tőlük.
Igazad van.
Én is ezt tettem volna.
Valószínű, első randi jó volt, azért lett második. Annyi esze nincs a nőnek, úgy jött be neked ahogy volt. Papagájt csinál magából, akkor passz. Össze jöttél volna vele és lenne valami program, retteghetnél, hogy fog kinézni?:)) Megjelenne úgy, hogy utcára sem merné vele kimenni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!