Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak mi alapján szokták a jóképű férfiakról azt gondolni, hogy azok rosszul bánnak a nőkkel és automatikusan szemetek?
Sokan irigyek, sokan előítéletesek. Ha megnézed, ugyanez áll a lányoknál: xy jól néz ki, biztos egy ribi.
Én alapvetően a helyes arc miatt nem gondolom ezt egy férfiről sem. A külső viszont, árulkodó. Lehet mondani, hogy ne ítéljünk külsőre, viszont egy helyes és láthatóan flegma pasiról elég sok dolgot megtudhat az, aki tud a jelekből olvasni. (Más jellegű emberekre is áll ugyanez.)
Nagy általánosságban a szerencsés adottságú -jól kinéző emberek nagyobb arányban "szállnak el" maguktól és lesznek beképzeltek másokat lenézők, mivel azt tapasztalják folyamatosan, hogy nekik sok mindent megbocsájtanak és sok mindent elérhetnek nulla befektetett energiával csak szimplán a jelenlétükkel.
Párkapcsolatot sem nagy dolog nekik kialakítani ,mondhatni minden ujjukra akad egy nő ,tehát a könnyen szerzett dolgokat nem is becsülik meg. Ez egyébként férfira- nőre egyaránt igaz.
Első vagyok. Nem, ők abban a fázisban voltak, hogy ha marha magabiztos vagy, akkor lesz barátnőd, csak nekik a magabiztosság mellett nincs meg a jóképűség, így ők nem helyes jó kiállásúak, hanem ronda nagyképűek lesznek :D
Amúgy ja, így belegondolva nyilván van bennem irigység. Szóval nem is feltétlen tőlük sajnálom, hanem irigylem őket, hogy nekik tényleg semmit nem kell a dologért tenni, én meg nagyon sok melót rakok bele, de eredménye nem sok. Ember vagyok, nyilván vannak hibáim, és így irigylem azokat, akiknek jó adottságok lettek kisorsolva születésük előtt. Lehet emiatt rossz ember vagyok, de nem szeretnék az lenni. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!