Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám szerint egy férfi az "örök fiatal". Szerintetek is?
Anyukám elvált, 45 körüli nő. Azt állítja, hogy egy férfi az gyakorlatilag örök fiatal, mivel a kortársai férfiak is még simán bejönnek még a 30-as de még a 20-as nőknek is, de ilyen korban már egy nő senkinek sem kell.
Igazából meg tudom érteni, mert ez nem valami légből kapott statisztika, hanem a valóság. Egy gimnáziumban tanít, és ott a korban hozzá hasonló nők fele teljesen magányos, viszont férfi kollégája meg 0 darab van, akinek abban a korban ne lenne egy legalább vele egykorú társa, de a sokaknak jóval fiatalabb van.
Szerintetek is egy férfinak csak 20 éves kora körül ilyen nehéz, később könnyebb lesz?
Igen.
Ezért kell kb. 10 évvel idősebb férfihoz hozzá menni.
Pfff :D
Nem tudom, hol él anyukád, de a magyar 40év feletti férfiak kritikusan sz-r állapotban vannak nagy általánosságban. A nők ennyi idősen jóval több energiát fektetnek magukba, mint a férfiak, és jobban is néznek ki.
Nincs igaza.
Az első 120 évet jól bírtam, aztán a következő 200 már eléggé megviselt.
Ha kibékül önmagával, akkor igen. És ha a saját szintjén keresgél. ha ezek fennálnak, igen.
Én itt tényleg többször látom, hogy olyan fiúknak is csak modell külsejű lányok kellenének, akik meg sem közelítik ezt a színtet, de persze belsőre lenne elvárásuk, csak nem fogják fel, hogy ez a két világ teljesen távol áll egymástól: aki állandóan a külsejével van elfoglalva, és minden szabadidejét az köti le, hogy a testét szépítse, általában elég sekélyes belsővel rendelkezik.
És aki pedig mással is tölti az idejét a teste szépítésén túl, mert sajnálja az összeset arra pazarolni, az meg ma már nem biztos, hogy a legszebb insta királylányokhoz képest bármilyen olyan szintet is megüt, ami észrevehető.
"Ha kibékül önmagával"
Az ég világon semmi baja nincsen önmagával, és ad is magára rengeteget és a korához képest szép is, letagadhatna vagy 10 évet. Csak egész egyszerűen abban a korban már nincs férfi aki azt a korosztályt nézegetné nőkben! Senki!
Nem anyukád békül ki önmagával, hanem a férfi, tud vonzó lenni, 60 éves korig is, ha: "rendben van magával, ápolt, nem lelki sérült." így értettem.
Anyukád is simán vonzó lehet egy 50 éves pacáknak.
Miért ne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!