Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám szerint egy férfi az "örök fiatal". Szerintetek is?
Anyukám elvált, 45 körüli nő. Azt állítja, hogy egy férfi az gyakorlatilag örök fiatal, mivel a kortársai férfiak is még simán bejönnek még a 30-as de még a 20-as nőknek is, de ilyen korban már egy nő senkinek sem kell.
Igazából meg tudom érteni, mert ez nem valami légből kapott statisztika, hanem a valóság. Egy gimnáziumban tanít, és ott a korban hozzá hasonló nők fele teljesen magányos, viszont férfi kollégája meg 0 darab van, akinek abban a korban ne lenne egy legalább vele egykorú társa, de a sokaknak jóval fiatalabb van.
Szerintetek is egy férfinak csak 20 éves kora körül ilyen nehéz, később könnyebb lesz?
Akkor hidd ezt cica, ha ma vasárnap nem nyírod ki magad emiatt, akkor legyen igazad. Bizony, 29-ről 30-ra virradóra minden nő ráncos lesz, a pasik meg akcióhősök. Ezek szerint a szemüvegem is rossz.
Könyvelek, szinte az összes cégnek 40-50 feletti a vezetője. Tudod, mi közös bennük? Bácsinak néznek ki, de tömve vannak. Talán ez a tulajdonságuk vonzó a nincstelen kislányoknak.
18 Ha igazán tetszik nekem és jól megvagyunk akkor nem érdekel, hogy mennyivel született hamarabb tőlem.
Volt is nem egy olyan eset, hogy 10-20 évvel idősebb nővel kellett mutatkoznom nyilvános helyen, igaz nem a barátnőim voltak, de elgondolkodtam, hogy mások akár ezt is gondolhatják rólunk. És egyáltalán nem zavart.
Sőt, volt olyan is, hogy a nő megjegyezte nekem, hogy mit gondolhatnak róla mások, hogy milyen fiatal srácot szedett fel. Szóval rajtam nem múlna ez a dolog, ha tényleg megvan a szimpátia.
Rengeteg fiatal lányt sem zavar, hogy apja korú férfiakkal császkál.
Fiatal nőt láttam már nem egyszer jóval idősebb férfival. Fiatal srácot mág sosem idősebb nővel. És szerintem ez többségében nem a srácokon múlik.
"Fiatal nőt láttam már nem egyszer jóval idősebb férfival. Fiatal srácot mág sosem idősebb nővel. És szerintem ez többségében nem a srácokon múlik."
Szerintem ez ilyen beidegződés. Nézz körül, itt is írják, hogy öreg nő már nem vonzó, és öreg már 25 felett.
Ha 40 éves lennék, én sem hinném el, hogy egy nálam fiatalabb férfinak, aki megkaphatna nálam fiatalabb nőket, én kellenék. Pont azért, mert ez a közfelfogás, hogy a nőnek a fiatalsága érték.
Ilyen beidegződésről csak a totál felszínes férfiaktól tudok. Én inkább azt a beidegződést ismerem, hogy a fiatal férfi nem elég férfias, komolytalan, gyerekes stb, stb. És ez minden huszonéves férfira rá van húzva.
Nők hamarabb érnek meg ők így komolyak, meg úgy komolyak. Fenéket komolyabbak, egy fikarcnyival sem. Esetleg egy kis részük hamarabb lesz családcentrikus, mondjuk már egészen 18 éves korától mint a férfiaknak. De 1000 és 1000 lány van például az egyetemen akiknek a viselkedéséből és tatteiből egyáltalán nem valami komoly nő viselkedése tűnik ki. És ahány komoly nő van közöttük legalább annyi komoly korukbeli férfi is van.
Egyébként had kérdezzem már meg, hogy amúgy édesanyád mit tesz azért, hogy párt találjon. Társkeresőzik, eljár olyan helyekre ahol férfiak egyáltalán a közelébe kerülhetnek, ismerkedni tud és esetleg valahogy az is kiderülhet, hogy egyedülálló?
Mert, ha reggel elmegy tanítani este meg hazamegy és néha a Tescoba vásárolni akkor nem csoda, hogy nem találkozik új férfiakkal. Azok nem fognak becsengetni csak úgy hozzá.
Kérdező, azt írod, a harminc feletti nők csúnyák és ráncosok, előtte meg azt írtad, hogy anyukád egy csinos 45 éves nő. Akkor hogy is van ez?
Én huszon évesen nem láttam sok vonzó negyvenes férfit. Azok az ötvenesek akik még mindig hódítanak, a pénzzel teszik. Kevés huszas csajnak jön be az öregember.
Én mondjuk voltam már egy ötven éves Don Juannal 37 évesen, és nem a pénzéért, ő volt az egyetlen szexi ötvenes pasi akit ismertem. De azt elmondanám, hogy ő húsz évesen is halomra dugta a lányokat. Aki jó pasi fiatalon, az nagyobb eséllyel az is marad (sportoló volt, nem ivott, nem dohányzott stb) aki meg fiatalon sem vonzó később mitől válna azzá?
Anyukád problémája onnan ered, hogy a vonzó idősebb pasik foglaltak, egy kocsmatöltelék lúzer meg neki sem kéne. És mivel gyereke is van, ez tovább csökkenti az esélyeit.
"Nők hamarabb érnek meg ők így komolyak, meg úgy komolyak. Fenéket komolyabbak, egy fikarcnyival sem."
Igen, ez egy urban legend. A különbség abban van, hogy a 18-25 közötti nők iránt már erősen érdeklődik a 20-30 közötti férfiak (és nyilván nem azt fogják nekik mondani, hogy ők milyen gyerekesek még), míg a 18-25 közötti férfiak nem mondhatják el ugyanezt a náluk idősebb nők viszonylatában. A különbség tehát a szexuális indíttatású érdeklődésből fakad, nem az értelmi/érzelmi érettségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!