Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám szerint egy férfi az "örök fiatal". Szerintetek is?
Anyukám elvált, 45 körüli nő. Azt állítja, hogy egy férfi az gyakorlatilag örök fiatal, mivel a kortársai férfiak is még simán bejönnek még a 30-as de még a 20-as nőknek is, de ilyen korban már egy nő senkinek sem kell.
Igazából meg tudom érteni, mert ez nem valami légből kapott statisztika, hanem a valóság. Egy gimnáziumban tanít, és ott a korban hozzá hasonló nők fele teljesen magányos, viszont férfi kollégája meg 0 darab van, akinek abban a korban ne lenne egy legalább vele egykorú társa, de a sokaknak jóval fiatalabb van.
Szerintetek is egy férfinak csak 20 éves kora körül ilyen nehéz, később könnyebb lesz?
Nem tudok anyukáddal egyetérteni.Társkeresős múltam, utcán látott, környezetemben tapasztalt élmények mind megcáfolják az állítását.Ezzel a 40-es férfi, jóval fiatalabb nő felállással is csak itt a gyakorin találkoztam.A való életemben egyetlen példa sem igazolja, de ez lehet tényleg csak az én környezetem.
A látott férfiak majdnem 100%-a nincs "örök fiatalnak" tűnő állapotban.A képeiken a korsó sör, cigaretta, a háttérben a lezüllött kocsmacimborák voltak láthatók a társkeresőn is.Nagyon kevés kivételt láttam.
Szerintetek is egy férfinak csak 20 éves kora körül ilyen nehéz, később könnyebb lesz?
Illetve a válaszom többi része, erre a kérdésre íródott.
A férfiakról írtam. (Ha rendben van magával.. kezdetűt írtam én.)
"Az a férfi aki 40 éves kor fölött társkeresőzik, attól ne is várd, hogy jobb legyen egy kocsmatölteléknél. Ugyanis aki abban a korban férfiként nem tud nőt találni könnyedén, az nagyon alja selejt."
Multinál dolgozom, van egy csomó 40es férfi kollégám, jó kereset, edzés, se cigi, se pia, se kocsmacimborák...
És egyedül vannak. Olyan nőre nem vágynak, aki csak a fél milliós fizetést látja bennük, olyat meg nehéz találni, akinek esze is van, nem csak Cosmopolitan magazinja
Rengeteg nő van negyven körül aki szerintem gyönyörű még némi plusz súllyal is. Igaz én csak a huszas éveim elején járok és számomra az a női korosztály megközelíthetetlen, elérhetetlen. Szóval nekem kellene az ő korosztálya is, az más dolog, hogy ők körberöhögnének. A korabeli férfiaknak sem csak a fiatal lányok tetszenek, viszont az igaz, hogy soknak tényleg fiatal barátnője van. Van itt aki még nem látott ilyet, de az én ismerettségemben kapásból van 5-6 ilyen pár. 40-es férfi gyerekkel és egy 19 éves barátnővel. 25 éves nő, közel ötvenes férfival.
Egy férfi többnyire lazán felvállalja azt, hogy a gyermeke korabeli vagy legalábbis fiatal nővel jöjjön össze. Nők részéről ez fehér holló ritkaságú dolog.
#17:
És sétálnál kéz a kézben a tanítónénivel, vagy csak dugnád miután megetted a főztjét nála?
Szeretném látni ezt a világot, ahol 40 felett is szexik a pasik, mert 30 felett is ritka.
Tévében, Hollywoodban szépek, de ott is a nők a szebbek.
Ez csak gyik-en van így, hogy a 40 feletti férfiakat lepukkantnak látják, magukat meg szépnek a vénlányok és nem értik, hogy miért nem kellenek egy szexistennek.
A valóság az, hogy Magyarországon egy férfi az még 50 évesen is hódíthat FIATAL nőket, egy nő meg 30 fölött már csúnya és ráncos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!