Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok az igénytelen nő a társkereső oldalakon?
Lehet vitatkozni a külső megjelenésen, nyilván nem mindenkinek ugyanaz az ízlése. De az biztos, hogy az a nő, aki társkereső oldalon van, nagyon nagy valószínűséggel kifejezetten problémás nő, mivel nagyon ritkán fordul elő, hogy egy nőnek valóban, legitim társkeresési gondjai legyenek.
És ugye ott van a másik, hogy a nők olyan elképesztő választékból válogathatnak, hogy valahol már szinte törvényszerű, hogy megzakkanak és idővel már egyszerűen semmi és senki sem elég jó.
Előző voltam. Bocsi a hibákért.
Hozzátenném még, hogy ha olcsó kinézetet mutat egy nő, akkor a vélemény is ez lesz róla egy férfi részéről.
Mert Nektek (a pasiknak) akarnak tetszeni.
Amúgy tény, hogy ennyi csücsörítős szájú,agyonszolizott, kivasalt hajú, műszempillás, egyen arcú csajt még nem hordott hátán a föld, mint mostanában.
Kifejezéstelen "lárva" arc, hát ha ez a menő, akkor az szomorú. Illetve az a szomorú, hogy ők meg vannak győződve, hogy a pasiknak így tetszenek.
Le agyok sokkolva a valaszokon..
41 eves csinos, jol szitualt no vagyok. 2 eve mentunk szet a ferjemmel, azota tarsat keresek.
A nehezseg pl h magas vagyok. Es hogy minden normalis pasi akit ismerek, nos.
Nem erzem magam problemasnak...
K#rvából lesz a legjobb feleség.
Nem zörög a haraszt, ha szél nem fújja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!