Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem ajánlani egy viszonylag olcsó, jó és megbizható társkereső oldalt?
Már azzal is kiegyeznék, ha találnák egy viszonylag jó, olcsó, megbízható fűtés szerelőt.
De ugyanolyan lehetetlen, mint a te kérdésed
Személyesen egyszerűen nincs időm arra, hogy eljárjak olyan helyre ahol lehet ismerkedni. Nem gondolom magamat olyan csúnyának, hogy ne tudnék társat találni online. Pedig nagyon szeretnék ismerkedni lányokkal.
Jaj és fűtésszerelőt nem tudok, én asztalos vagyok.
Férfiként rosszak az esélyeid.
Anno nekem 100 levélre, 10 válasz se érkezett, amiből a fele eleve az volt, hogy bocs de nem érdekelsz.
(Leveleim mindegyike a profilban talált adatokra reagált , avagy egyedi volt)
Szerintem :
Mindenképp legyen JÓ profilképed. És töltsd ki az adatlapodat. És írj sokat. Még ha sziszifuszi is a dolog.
Badoon (szerintem) rengeteg lesz a nem valós profil, mert agresszívan, mindenféle csellel (is?) behúznak profilokat, usereket... (igaz, a hagyományos oldalakon is rengeteg a kamu/gyártott profil)
Férfiként szerintem kikerülhetetlen, hogy a fizetős részbe át ne menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!