Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek bevállt a a Randivonal nevű társkereső?
Figyelt kérdés
F302018. jan. 12. 23:19
3/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kort és nemet is írjatok hozzá.
Egy ismerősöm férfi azt mondta hogy neki bevállt voltak randijai.
De másokk tapasztalatára is kiváncsi vagyok.
Érdemes fizetni az oldalon?
2018. jan. 12. 23:20
4/13 anonim válasza:
1-es vagyok. 28/N.
Nekem egy randim sem volt onnan. Bár, lehet, hogy ez személy függő. Ellenben sok vulgáris üzenetet kaptam. Igaz nem sokáig voltam az oldalon.
6/13 anonim válasza:
Bocsánat, az orig ó val keverem. Az sem jött be.
7/13 anonim válasza:
Kalap szar az összes
A tinder vált be egyedül, de belefektettem a munkát, minimum napi 1 óra swipe, magasra állított kilómétertáv, normális képek készítése.. 8 hónapig kb.
Mérleg:
volt már 3 szexpartnerem, volt akihez 1.5-2 órákat kellett leutazgatni, de megérte és 1 lány, akivel majdnem kapcsolat lett, de 3 hét kavarás után bemondta az unalmast
8/13 anonim válasza:
Van aki még használja ezeket a tinderen kívül? :D
9/13 A kérdező kommentje:
Tinder rommá van mutitva csak képlesés plusz külfön élő magyarként ezek nem jók de a badoo mert leblokkolja a magyar nőket de nyelvi beálítás sinvsen már egyiken sem hogy esélyed sem legyen magyar nyelvű lányokkal ismerkedni külföldön..
2018. jan. 12. 23:48
10/13 anonim válasza:
Határozottan nem, erről már hónapokkal ezelőtt is írtam. Azért nem jön be, mert nagyon beképzeltek ott a pasik és nagyon magas elvásáraik vannak, felszínesek, érdekemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!