Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen k@csög a Randivonal társkereső? Pénzt kérnek azért hogy írhassak valakinek, csakhogy nekem nincs rá pénzem, pedig így elszalasztok egy lehetőséget
Egy oldalt általában nem jótékonyságból szokás üzemeltetni. Az oldal mögé kell egy szerver, annak az üzemeltetésének ára van. A társkereső programját meg kell írni, ami idő és energia. Általában a legtöbb honlap, szolgáltatás azért készül el, mert ez egy üzleti vállalkozás, a honlapot üzemeltető ember, cég bevételt vár. (Ami után egyébként adóznia is kell.)
Többféle módon lehet ezt a bevételt megteremteni. Lehet közvetett módon, mondjuk reklámokkal. De a reklámblokkolók elterjedésével ez elég sovány bevételt hoz, ami valószínű nem fedezi az üzemeltetés költségét, vagy különösebb profitot nem termel. A másik mód a közvetlen pénzkeresés, hogy bizonyos szolgáltatások fizetősek.
Nem, ez nem köcsögség. Neked vannak irreális elvárásaid, hogy valaki időt, energiát áldoz egy rendszer kiépítésére, üzemelteti azt, kifizeti a domain nevet, a tárhely- vagy szerverbérletet, vagy megveszi a szervert, és mindezt ingyen és bérmentve a rendelkezésedre bocsátja, pusztán a két szép szemedért.
"nekem nincs rá pénzem, pedig így elszalasztok egy lehetőséget"
Lehet, hogy rosszul tudom, de ez véletlenül nem a te problémád?
Akkor miért várod el mástól, hogy ingyen és bérmentve megoldja neked?
Mondok neked még durvábbat. Gondolom férfi vagy.
Nem csak, hogy pénzt kér, de valószínűleg az a lehetőség, akinek írhatnál, az egy rendszer által generált profil egy tetszetős nőről. Szóval úgy szívatják meg a hozzád hasonló lúzereket, hogy így veszik rá, hogy fizessen, hogy azt hiszi tetszik egy nőnek, aztán begépeli szépen a bankszámlaszámát, fizet és visszaírhat egy generált kamu profilnak. :D
Jó mi? :D
Hogy is fogalmazzak finoman...
Ha téged földhöz vág párszáz forint, és elmúltál 12, akkor ne akarj csajozni.
Egy buszjegy, két kávé és egy virág se fog beleférni a keretbe, hogy randizni tudjatok. Azt meg hiába várod, hogy majd helybe mennek a nők, és az októberi hidegben minden randin sétálgattok.
Szánalmas lúzer...
Miért ilyen k@csög a BKK? Pénzt kérnek azért hogy utazhassak valahova, csakhogy nekem nincs rá pénzem, pedig így elszalasztok egy lehetőséget
[...]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!