Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mi lehet a baj velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és valamiért nem jön össze nekem egy kapcsolat sem.Pedig semmi baj nincs velem,próbálkozok is lányoknál.És szerintem helyes srác is vagyok.Viszont az tény,hogy nem nagyon járok el sehova.Amikor arra gondolok,hogy én és egy lány együtt vagyunk nekem az fura,de ne értsétek félre.Mintha bele is akarnék menni egy kapcsolatba meg nem is.Sőt nagyon vágyok egy barátnőre(nem csak a szex miatt)de amikor volt rá esélyem,hogy legyen akkor megijedtem,de tényleg.Az önbizalmam is kb egyenlő a 0-val.Sosem mondta egy lány sem a szemembe,hogy jó pasi vagyok vagy valami,semmi sikerélményem se volt soha.Hát,én szerintem félek a lányoktól meg a párkapcsolattól is,de belül meg nagyon vágyok rájuk.Lányok mit csináljak?Tudtok valamit tanácsolni?Remélem csak normális válaszokat kapok,normális emberektől.

2018. jan. 15. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Pár napja még kisfiús volt az arcod, nem helyes...
2018. jan. 15. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Laci te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom, Rontom-bontom :D
2018. jan. 15. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Imádom a 2# est!!!
2018. jan. 15. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Sosem értettem az ilyen embereket. Én lány vagyok és szerintem semmi félelmetes nincs bennem. Sosem ástam még el senkit se a kertembe. Szerintem túl kompenzálod a dolgokat. Néz a lányokra ugyan olyan emberként mint amilyen te magad vagy mert most őszintén ha egy elutasít akkor még több millió van a földön. Nem tudom vannak e barátaid ha igen mozdulj ki velük kicsit ha nem akkor is biztos jársz vhova.
2018. jan. 16. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyasmit varsz, ami nagyon ritkan tortenik meg. Nem szoktak a lanyok csak ugy kerek perec sracok szemebe mondani, hogy helyesek. Meg a helyes sracoknak se, annak se aki tetszik nekik. Ezt csak a nagy onbizalommal teli lanyok teszik meg, akik szeretnek a tuzzel jatszani, a tobbi lany nem tesz ilyet. En is azota mondom ezt a paromnak, amito egy par vagyunk, az udvarlasi szakaszban nem kellett ezt mondanom, mert egyertelmuek voltak a jelek. Ne ez alapjan probald meg ertekelni magad, mert ez rossz modszer. A "de mas sracoknak bezzeg" dumaba bele se kezdj, kerlek. ;) Nem visz elore.

Meg tudod fogalmazni h mitol felsz? Szamomra nem vilagos es nem akarok kozhelyeket irni.

2018. jan. 16. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!