Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok komolyan kérdezem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok komolyan kérdezem! Hogyan tudom megkülönböztetni, hogy egy lánynak tetszem vagy csak szimplán kedves velem?

Figyelt kérdés

Örök kérdés mindig foglalkoztatott. És mondták már rám, hogy analfabéta vagyok a női jelek olvasásában.

Szóval van, hogy valaki kedves velem mert mondjuk jó kedve van, derűs természet, illedelmes stb. És van amikor tetszem is neki és akarna is valamit, akkor is kis kedves stb. De én ezt honnan tudhatom? Mert amúgy én elég jól nézek ki, sok lánnyal szoktam szemezni meg ilyenek de az tök egyértelmű. A közvetlenség, kedvesség, viccelődés meg azért nem.

Szóval honnan tudja most egy érzelmi fogyatékos hím, hogy ti most csak azért vagytok kedvesek mert ilyen cukik vagytok vagy tényleg akartok is valamit?

Légyszi azt ne írja senki, hogy "hát de ha jól nézel ki akkor tuti bejössz neki blablabla" mert ez tök nem így van. Meg mindenkinek más a szép, más tetszik szóval ez hülyeség. Nekem válaszok kellenek!(lányoktól) 19/f

2017. máj. 7. 22:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ez téged elégedettséggel tölt el és azt gondolod vicceset írtál?
2017. máj. 7. 22:18
 2/12 anonim válasza:
Figyeld a jeleket. En is kedves vagyok mindenkivel. (Ilyen vagyok) de ha valaki tetszik is akkor azzal egy kicsit maskepp banok. Tobbszor megerintem, bokolok, probalok a kozeleben maradni (egy nagyobb tarsasagban peldaul)
2017. máj. 7. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Undorító fax...

1#

Néhány jel:

- nagyon közel áll hozzád

- hozzád ér valahol

- ha te érsz hozzá, nem húzódik el

- nevet a vicceiden

2017. máj. 7. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, valahol a (akár tudat alatti) testi kontaktus keresése. És persze, hogy nem csak egyszer kedves és érdeklődő, hanem mindig próbálja keresni a társaságodat.
2017. máj. 7. 22:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva lányként sem tudok válaszolni erre. Ezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni, mert sokszor én sem tudom eldönteni, hogy egy fiú csak szimplán udvarias/kedves/jó nevelést kapott, vagy közeledni szeretne hozzám. Szerintem ezt rögtön egy beszélgetés elején nem mindig lehet leszűrni (bár nyilván vannak kivételek).

De amúgy ez tök sok mindentől függ. Vannak olyan lányok/fiúk akik könnyebben kimutatják az érzéseiket, csipkelődnek, tesznek 1-2 merészebb kijelentést, van aki meg teljesen nem tudja, hogy mit kezdjen magával :D

De szerintem ha többet beszélgetsz valakivel, és mondjuk megteszed az első lépést felé (pl elhívod valahova) akkor már le lehet szűrni :)

20/L

2017. máj. 7. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az interakciók és a kölcsönösség. Hogy ő hányszor lép feléd vagy mennyire viszonoz dolgokat. Általában ebből el tudja dönteni az ember.

Persze, lehet érdeklődni udvariasságból meg figyelmességből, de ezt érzi az ember. Érzi, hogy honnantól személyes.

2017. máj. 7. 23:04
 7/12 anonim ***** válasza:
előző jól látja
2017. máj. 8. 07:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezt érezni lehet, ez egyértelmű. Ennek ellenére én sem tudom soha eldönteni, hogy mégis mi van.
2017. máj. 17. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
előző, miért nem tudod eldönteni?
2017. máj. 17. 15:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Sehogy...
2017. máj. 17. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!