Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok komolyan kérdezem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok komolyan kérdezem! Hogyan tudom megkülönböztetni, hogy egy lánynak tetszem vagy csak szimplán kedves velem?

Figyelt kérdés

Örök kérdés mindig foglalkoztatott. És mondták már rám, hogy analfabéta vagyok a női jelek olvasásában.

Szóval van, hogy valaki kedves velem mert mondjuk jó kedve van, derűs természet, illedelmes stb. És van amikor tetszem is neki és akarna is valamit, akkor is kis kedves stb. De én ezt honnan tudhatom? Mert amúgy én elég jól nézek ki, sok lánnyal szoktam szemezni meg ilyenek de az tök egyértelmű. A közvetlenség, kedvesség, viccelődés meg azért nem.

Szóval honnan tudja most egy érzelmi fogyatékos hím, hogy ti most csak azért vagytok kedvesek mert ilyen cukik vagytok vagy tényleg akartok is valamit?

Légyszi azt ne írja senki, hogy "hát de ha jól nézel ki akkor tuti bejössz neki blablabla" mert ez tök nem így van. Meg mindenkinek más a szép, más tetszik szóval ez hülyeség. Nekem válaszok kellenek!(lányoktól) 19/f

2017. máj. 7. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem 'érzed' , akkor sehogy...Ugyanis nem csak szavakkal kommunikálunk, egy ismerkedés fázisában meg fõleg nem a szavakból, hanem inkább a gesztusokból lehet sokat érteni. De ha van elég önbizalmad férfiként/ lesz akkor ez nem lesz kérdés! És ne a helyes pofidra legyél büszke, hanem arra hogy férfi vagy és ezt sugárzod majd ki akkor!
2017. máj. 17. 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elöttem irok nagyon jol összefoglaltak, de ennek ellenere sokszor nagyon nehez, mert ebben sem lehet altalanositani.

Volt lany, aki ölelgetett, random megpuszilta az arcom es allandoan vihogott meg piszkalta a hajat a közelemben. Amikor vegül ennek megfelelöen leptem (vagy legalabbis azt hittem) teljesen meglepödött es leallitott.

Mas lany pedig kedves volt velem, de többnyire ugy viselkedett velem, mint egy mellekszereplövel. Gyönyörü szep es nekem nagyon tetszett. Persze, mosolygott es köszönt, amikor talalkoztunk, de nem velem kereste a parbeszedet, fizikai kontaktrol nem is beszelve. En meg ugy gondoltam, veszem a lapot es nem teszem az agyam olyan lanyert, akinek nyilvan nem keltettem fel az erdeklödeset. Evekkel utana bevallotta, hogy mennyire fülig szerelmes volt belem es, hogy akarhanyszor egy ujabb lannyal latott a tarsasagban (ami akkoriban nem volt olyan ritka), azert tavozott hamarabb, mert hazament sirni. Mar tudtunk ezen nevetni, de kisse furcsaltam, amikor a fejemhez vagta, hogy mennyire nem vettem akkoriban a lapot... Milyen lapot?!?!?!

Valoszinüleg eretlen es tapasztalatlan voltam meg 18-as eveimben, de ez 14 ev elteltevel sem egyszerübb sokkal.

Ezert kerlek, titeket lanyok: ha erdekel egy fiu es akartok töle valamit, a legjobb, amit tehettek, hogy egyertelmüen elmondjatok nek! Ha nem kölcsönös, legalabb nem vesztegeted az idödet.

2017. máj. 17. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!