Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyit számít, hogy milyen hangja van egy pasinak?
Figyelt kérdés
Randiztam egy csajjal, utána írja fészen, hogy szimpi vagyok meg minden, csak a hangom az egyedül, ami nem jön be neki, hogy ez biztos egy "születési hiba". Teljesen le vagyok sokkolva, most már ennek is meg kell felelni? :DD2017. ápr. 27. 13:30
1/7 anonim válasza:
Nekem tök szar, magas hangom van, de még senki nem utasított el ezért.
2/7 anonim válasza:
Ilyen irányban nem tudom, de én már bolondultam bele csajba a hangja miatt. Alapból egy semmi szürke kis nő, de olyan erotikus búgó hangja volt, hogy már attól állt a farkam, ha rámköszönt.
3/7 anonim válasza:
Sajna nekem is vekonyabb hangom van ferfi letemre de meg nem utasitottak el emiatt, sot volt aki szerint kifejezetten erotikus :D
4/7 anonim válasza:
Lol
Ez kemeny
Lehet h mélyhang-fetisiszta
5/7 A kérdező kommentje:
Mély hangom van :D De szerinte nem illik hozzám.
2017. ápr. 27. 14:51
6/7 anonim válasza:
nem tudom kommentálni a férfiak hangját.
csak annyi, hogy nekem férfiként számít a csaj hangja, és a nevetése meg nagyon sokat számít. 27F
7/7 anonim válasza:
Én a barátomba a hangja miatt is bolondultam bele <3 plusz hasonlóan fárasztó humorunk van. De a hangja is mindent visz, bár ha nem lenne ilyen sem lenne baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!