Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, szerintetek mi a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Valahogy nagyon nem sikerül egy megfelelő párt találnom. Szerintetek az elvárásaim magasak? Számomra egy lányban leginkább az a fontos, hogy szeressen. Ez furcsán hangzik, de úgy értem, hogy nekem az nagyon fontos, hogy a lány a lelki társam, a legjobb barátom is legyen. Azoknak a lányoknak, akikkel eddig találkoztam ez valahogy furcsának tűnt. Nagyon féltek az elköteleződéstől és a kapcsolattól. Minden lány ennyire felszínes lenne? Fontos számomra, hogy a lány szűz legyen. Ez tényleg furcsán hangozhat, de ez valamiért nagyon fontos nekem. Valahogy ekkor érzem azt, hogy ő csak az enyém. Tudom, hogy ritka az ilyen lány és tökéletes is csak a filmekben van, meg nem is szeretném, hogy ez meghatározó legyen számomra, de az. Persze az alap értékek fontosak (szépség, kedvesség..), illetve a hűség. Én régebben azt hittem, hogy a legtöbb lány ilyen. Szerintetek túl magas elvárásaim vannak? Mondjuk úgy mindenképp, hogy eleve az iskolám sem teszi lehetővé, az ismerkedést (az egyetemi szakunkon egyáltalán nincsenek lányok).

Magamról meg annyit, hogy kinézetre úgy tudom, hogy átlagos vagyok, persze kinek mi az átlagos.. Akik ismernek egy csomó jót mondanak rólam és próbálok is mindig jó ember lenni, de valahogy úgy tűnik, hogy ezek nem értékek.

Nálam egy kapcsolatban az nagyon fontos, hogy mindig számíthassak a másikra, ő is rám. Ez valahogy a mai lányoknak nem az? Ha egy srác ragaszkodó, az nem jó?

Tényleg nem értem, hogy mi velem a baj. Segítsetek már rájönni kérlek, mert szeretnék változtatni a problémás területen. Segítségeteket előre is köszönöm!!

2017. máj. 26. 00:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy 20 éves fiú vagyok.
2017. máj. 26. 00:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. máj. 26. 00:11
 3/16 anonim ***** válasza:
35%

Olvasd már végig mit irtsl.

Szűz lányt akarsz, meg szeretet, de félsz az elkötelezettségtől és kapcsolattól? És azt akarod érezni, hogy a lány csak a tiéd?

No comment....

2017. máj. 26. 00:13
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

3-as, neked más kérdésnél is voltak már szövegértési gondjaid, de akkor itt most leírnám, hogy nem a Kérdező fél az elköteleződéstől, hanem az általa megismert lányok.

Kérdező, a szűziességen kívül semmi extra nincs az igényeidben.

2017. máj. 26. 00:18
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha szűz lányt keresel az nem fog egy életre szólni mert ki akar majd próbálni mást is. Utolsó válaszoló meg inkább te olvasnál figyelmesebben. Nem a kérdező fél az elköteleződéstől meg a kapcsolattól hanem azok a lányok akikkel eddig ismerkedett.
2017. máj. 26. 00:21
 6/16 anonim ***** válasza:
16%
Erre az oldalra ilyet ne írj ki. Itt az ilyet nem veszik jó néven. Mindjárt kapsz te erre az elgondolásodra olyan válaszokat, hogy örülni fogsz egy volt prostinak is aki nem, hogy szeretni nem fog hanem egyenesen rühell téged. És el fogják itt magyarázni, hogy hogyan kell majd őt elfogadnod.
2017. máj. 26. 00:21
 7/16 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok.

Ezt írtam: "Azoknak a lányoknak, akikkel eddig találkoztam ez valahogy furcsának tűnt. Nagyon féltek az elköteleződéstől és a kapcsolattól." Ők, a lányok féltek tőle. Én nem. Nekem pont az a célom, hogy egyetlen lány legyen mellettem és vele tudjak kitartani.

"No comment..."

Az eddigieknek köszönöm a válaszokat, jöhetnek még. :)

Miért nem tart örökké? Úgy értem, hogy ki akarja mással is próbálni, de mi van ha tényleg szeret és boldog mellettem? Hallottam már ilyenről, de akkor ezek szerinte ez is csak a mesékben van. :/

2017. máj. 26. 00:25
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Attól mert szűz valaki amikor megismered lehet még benne nagyobb hajlam a r*b@ncságra mint egy olyan csajban akinek volt 2-3 komoly kapcsolata előtted.
2017. máj. 26. 00:33
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

Ó, igen, bocsi, benéztem. Más helyeket is beleszsmitva, kb. 10 emberrel beszélek párhuzamosan jelenleg....

Ismeretlenül ezt nehéz megmondani. Lehet, túl gyorsan rohanod le őket a kotodesi vagyaddal. Előbb ismerkedni kell. Lehet, nyomasztóan adod elő, nem hagysz időt a másiknak. Egy kapcsolatban az igazi kötődés kialakítása hónapokba telik.nem lehet, hogy te ezt pár hét után várod el?

2017. máj. 26. 00:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Ha igazán szeret, akkor lehet benne hajlam, de én mindent megadnék neki. Utolsó. Nem rossz, amit mondasz, volt már olyan, hogy túl korán hoztam fel a dolgot, viszont csak annyit, hogy esetleg járhatnánk. Tudtam, hogy a lány kedvel és én is nagyon kedveltem és már találkozgattunk egy jópár alkalommal, illetve rengeteget beszéltünk. Azt a sorrendet tartom helyesnek, hogy előbb legyen a barátom és kerüljünk közel egymáshoz. Persze lehet, hogy túl korai volt ez a kérdés, de mindig félek attól, hogy valaki más lecsap rá és az elején ez egyfajta biztosíték arra, hogy mással nem kezd. Utána a tempó nyilván két emberen áll és nem akarom ágyba vinni túl korán.
2017. máj. 26. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!