Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, szerintetek mi a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Valahogy nagyon nem sikerül egy megfelelő párt találnom. Szerintetek az elvárásaim magasak? Számomra egy lányban leginkább az a fontos, hogy szeressen. Ez furcsán hangzik, de úgy értem, hogy nekem az nagyon fontos, hogy a lány a lelki társam, a legjobb barátom is legyen. Azoknak a lányoknak, akikkel eddig találkoztam ez valahogy furcsának tűnt. Nagyon féltek az elköteleződéstől és a kapcsolattól. Minden lány ennyire felszínes lenne? Fontos számomra, hogy a lány szűz legyen. Ez tényleg furcsán hangozhat, de ez valamiért nagyon fontos nekem. Valahogy ekkor érzem azt, hogy ő csak az enyém. Tudom, hogy ritka az ilyen lány és tökéletes is csak a filmekben van, meg nem is szeretném, hogy ez meghatározó legyen számomra, de az. Persze az alap értékek fontosak (szépség, kedvesség..), illetve a hűség. Én régebben azt hittem, hogy a legtöbb lány ilyen. Szerintetek túl magas elvárásaim vannak? Mondjuk úgy mindenképp, hogy eleve az iskolám sem teszi lehetővé, az ismerkedést (az egyetemi szakunkon egyáltalán nincsenek lányok).

Magamról meg annyit, hogy kinézetre úgy tudom, hogy átlagos vagyok, persze kinek mi az átlagos.. Akik ismernek egy csomó jót mondanak rólam és próbálok is mindig jó ember lenni, de valahogy úgy tűnik, hogy ezek nem értékek.

Nálam egy kapcsolatban az nagyon fontos, hogy mindig számíthassak a másikra, ő is rám. Ez valahogy a mai lányoknak nem az? Ha egy srác ragaszkodó, az nem jó?

Tényleg nem értem, hogy mi velem a baj. Segítsetek már rájönni kérlek, mert szeretnék változtatni a problémás területen. Segítségeteket előre is köszönöm!!

2017. máj. 26. 00:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Ezt egy kicsit nem jól gondolod. Ha a attól félsz, hogy előbb "lecsapjak a kezedrol", akkor ezt nem fogod tudni megakadályozni azzal, hogy túl korán döntés helyzetbe hozod.

Ez olyan, mintha én randiznek egy számomra vonzó férfivel, de ha az 5. randin mondjuk azt várná el, hogy kotelezzem el magam, akkor menekülnek, akkor is ha komoly kapcsolatot keresek.

2017. máj. 26. 00:56
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
"mindent megadnék neki" de édes vagy. Csak tudod, mindenkinek másra van szüksége. És egy szűz lány még nem tudja, mire is van szüksége. Nekem a férjem volt az első és megbántam. Nem azt hogy vele voltam, hanem azt, hogy nem volt előtte más. Lehet, hogy másképp mentem volna bele az egész kapcsolatba, más elvárásokkal, ha addigra kiismerem magam nőként.
2017. máj. 26. 06:02
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Hát én szűzen sem hiszem, hogy nagyon el tudtam volna viselni ezt a lerohanós, fojtogatós, birtoklós stílust. Meg hogy csak addig lennék érdekes, amíg nem szeretkeztem mással... ebben valahogy két dolgot észlelek mindig. Az egyik az a régi idők meglehetősen igazságtalan, minden emberi méltóságot megtagadó beidegződése, hogy egy nőnek az egyetlen/legnagyobb értéke a szüzessége, a másik pedig, hogy az ezt elváró férfi valamiért fél a megmérettetéstől, összehasonlítástól. Tehát ez az egész pont úgy néz ki, mintha egy önértékelési zavarban szenvedő ember keresne valakit, akit birtokolhat, leuralhat. Légy szíves, ezt ne vedd feltétlen magadra, nem állítom, hogy te ilyen vagy, de ez a sajátsáhos elvárásod a szüzességgel kapcsolatban ilyen gondolatot indítana el bennem, ha célszemély lennék.

Nem tudom, mi kifogásuk volt pontosan az általad megismert lányoknak ellened, de talán itt van a kutya elásva.

30/n

2017. máj. 26. 06:16
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Attól még mert valaki szűz, nem azt jelenti hogy gondolkodásban is az. Lehet hogy a legnagyobb r-banc lesz, ha rákap a szexre és ebben pont nem lényeg, hogy te mit adsz meg. Kíváncsiságot egy idő után nem lehet legyőzni. Akinek meg volt már kapcsolata annak van viszonyítási alapja és talán jobban megbecsüli azt aki normális vele.
2017. máj. 26. 06:18
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
A 10. válaszodat elolvasva annyit mondanék még, hogy szerintem nem stipistopizni kell, hanem nyugodtan várni, hogy eljöjjön a megfelelő alkalom és akkor lépni. Akinek érdekes vagy, arra nem kell szerintem lecsapni gyorsan, nehogy valaki elvigye, az számon tart téged, előnyben részesít, hiszen emberből van, a kapcsolat milyensége rajta is múlik.
2017. máj. 26. 06:25
 16/16 anonim ***** válasza:
88%

Nehéz életed lesz, ha nem szoksz le arról, hogy a csajaid múltbeli szexuális életével foglalkozol.

Az egyetlen elviselhetetlen pont itt a kizárólagosság és birtoklás. Te az a fajta frusztrált kisfiú vagy, aki nem bírja feldolgozni, hogy a nője mással is szóba áll. Tévút, ne csináld.

2017. máj. 26. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!