Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Művelt, értelmiségi munkát végző, 30 év fölötti férfiakra jellező, hogy úgy viselkednek, mintha alja munkát végeznének? (Pl kifejezésmódja szleng)

2018. jan. 11. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
A felsőfokú végzettség, diploma sok esetben sajnos nem jár kéz a kézben az intelligenciával.
2018. jan. 11. 15:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Maximum enyhe mertekben. De szerintem 30 korulre mar elhagyjak.
2018. jan. 11. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Attól hogy valaki egyetemet végzett még műveltséget nem kap!

Olyan hogy alja munka nincsen mert a munka nem szégyen.

2018. jan. 11. 15:27
 4/13 A kérdező kommentje:

"Alja munkát" az értelmiségihez viszonyítva alja munka

(Egyetemtől most tekintsünk el)

Szóval ti hogyan tapasztaljátok?

2018. jan. 11. 15:36
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem függ össze az értelmi színvonaladdal az, hogy milyen munkát végzel vagy milyen iskolát végeztél. Attól, hogy valaki "értelmiségi" munkát végez még lehet egy büdös paraszt. Ahogy az életkor se függ össze azzal, hogy valaki mennyire érett vagy intelligens.
2018. jan. 11. 15:37
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Egyébként én egyre többször tapasztalom, hogy az "alja melós" réteg érettebb és intelligensebb, mint a nagy értelmiségi dolgozók. Meg más a mentalitásuk. 3 évig dolgoztam kasszában diákként, sokféle embertípussal találkoztam. Aki bejött öltönyben, láttad rajta, hogy "értelmiségi" az az esetek 90%-ában köszönni se volt hajlandó. Az "alja melós" réteg meg borravalót hagyott, udvarias volt és simán el tudtál vele beszélgetni.
2018. jan. 11. 15:40
 7/13 Missi_Key ***** válasza:
Nem kizàrt. Én személy szerint azért kàromkodom, mert arra jobban figyelnek, mintha teljesen értelmesen kifejtem. Néha egy bzdmeg eléri azt a hatàst hofy megmaradjon amit mondtàl, mert az ingerültség fenyegetö, arra figyelni kell
2018. jan. 11. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
6# Ez altalaban azert van, mert az ertelmisegi reteg tudja, mennyit dolgozott es elotte mennyit tanult a a penzeert, nem szorja csak ugy, illetve tajekozottak abban is, hogy a kasszasok nagy resze amugy se rakhatja el a borravalot ;) A munkasreteg meg kb a farokveresert es egy kis alibi dolgozgatasert kapja a penzt.
2018. jan. 11. 15:50
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom, ti milyen világban éltek, de én egy olyan diplomás embert nem ismerek, aki trógerul beszélne. Pedig sokat ismerek, a családban mindenki diplomás, én is egyetemre járok és művelt, értelmes emberek mind. Biztos vannak kivételek, meg vannak azok is, akik nagyon elszállnak maguktól, de olyat még soha nem tapasztaltam, hogy proli módon beszélnének vagy viselkednének.

Persze az ilyen noname mezei főiskolát végzettek között lehetnek ilyenek, ahova 240 a ponthatár és a leghülyébbeket is felveszik, ha fizetik a tandíjat.

2018. jan. 11. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez, szerintem, teljesen emberfüggő. Volt főnököm, három diplomás. A tudását mindenki tisztelte. Munkaidő alatt, tökéletes úriember volt mindig. Munkán kívül viszont a régi kocsisok is megirigyelték volna viselkedését. Akkor már a szókincse lekorlátozódott káromkodásra, lazán büfögött, fingott társaságban.

Munkaidő alatt viszont tudott minden beosztottal bánni. Rajta kívül, még egy főnököm volt, aki a tudásával vívta ki a tiszteletet és nem káromkodással, kiabálással leplezte hiányosságait. Sok diplomás, értelmiségi főnök kiabált, káromkodott, de őket csak kinevettük. Azzal csak égette magát.

2018. jan. 11. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!