Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gyakori?
Attól hogy valaki egyetemet végzett még műveltséget nem kap!
Olyan hogy alja munka nincsen mert a munka nem szégyen.
"Alja munkát" az értelmiségihez viszonyítva alja munka
(Egyetemtől most tekintsünk el)
Szóval ti hogyan tapasztaljátok?
Nem tudom, ti milyen világban éltek, de én egy olyan diplomás embert nem ismerek, aki trógerul beszélne. Pedig sokat ismerek, a családban mindenki diplomás, én is egyetemre járok és művelt, értelmes emberek mind. Biztos vannak kivételek, meg vannak azok is, akik nagyon elszállnak maguktól, de olyat még soha nem tapasztaltam, hogy proli módon beszélnének vagy viselkednének.
Persze az ilyen noname mezei főiskolát végzettek között lehetnek ilyenek, ahova 240 a ponthatár és a leghülyébbeket is felveszik, ha fizetik a tandíjat.
Ez, szerintem, teljesen emberfüggő. Volt főnököm, három diplomás. A tudását mindenki tisztelte. Munkaidő alatt, tökéletes úriember volt mindig. Munkán kívül viszont a régi kocsisok is megirigyelték volna viselkedését. Akkor már a szókincse lekorlátozódott káromkodásra, lazán büfögött, fingott társaságban.
Munkaidő alatt viszont tudott minden beosztottal bánni. Rajta kívül, még egy főnököm volt, aki a tudásával vívta ki a tiszteletet és nem káromkodással, kiabálással leplezte hiányosságait. Sok diplomás, értelmiségi főnök kiabált, káromkodott, de őket csak kinevettük. Azzal csak égette magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!