Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori ha izmos pasinak telt nő tetszik vagy a párja az?
Tényleg szerethet egy kigyúrt, vagy nem feltétlenül izmos csak elég sokat gyúrni járó férfi egy husisabb nőt?
Nem gond neki hogy ő foglalkozik az alakjával esetleg még arra is figyel mit eszik es a nő pedig elég husi( nagy popsi, combok stb. aranyosan husi nem kövér de van rajta mit fogni) aki nem jár annyit edzeni?
Nincs ebből probléma, hogy előbb utóbb piszkalja a nőt majd hogy fogyjon le?
Néha látok ilyen párokat az utcán és furcsa nekem, hogy egy ennyire egészséges életmódot követő embernek tényleg tetszhet egy husi csaj.
csak ilyen nőkkel állok szóba hosszútávon.
25F "gyúrós"
#1 sose volt probléma kozetetek ez a téma?
#2 nem zavar teged hogyha a csaj nem is akar fogyni? Nem terelgeted effelé?
nem,mert pont azt szeretem ha kicsit husi.
nem a hatalmas úszógumira kell gondolni hanem h mondjak is arányt, 170 centihez legyen legalább 60-70kiló
EGY IZMOS PASI MÉG MINDIG LEHET CSÚNYA ARCÚ VAGY ALACSONY.
Itt kérlek nézzétek meg ebből a Family Guy részletből ezt a 10 másodpercet:
http://www.youtube.com/watch?v=hZ4u4YIBmpg&t=1m34s
Na ha ez a helyzet, hogy simán előfordulhat ilyen dolog. Mondom: Egy izmos pasi attól még hogy izmos, lehet csúnya és alacsony is. (Ami utóbbi két dolog nem vonzó a nőknek.)
En mar az a kategoria vagyok, amit itt azt mondanak, hogy ez mar tul sok. Marmint izom.
En azt szeretem a domborodik a karom, a mellem, szep lepkes a hatam.
Lehet emiatt, nekem a szep nagy mell az idealis a non. Nah ez most egy 45 kg csajon nem lesz. Bar duci kategoria az sok, de egy erosebb testalkatu no az ami az idealis szamomra. Vagy vekony + nagy mell, de ebbol ezer lanybol egy annak is van baratja. Igy nekem semmi bajom nincs azzal, ha "husisabb" de hangsulyozom a husis es a dagadt kozott van oriasi kulonbseg van. Az egyik noies a masik igenytelen.
Amugy, valoszinu meg nem volt izmos/sportos parod. Nekem az exeimnek mikor osszejottunk egyik sem fitness cicababa volt. De idovel a parok szokasai ragadosak. Azota mindegyik sportol, s egeszsegesebben el, s en sose emlitettem, hogy kovessek a peldamat.
Barátnőm alacsony és világ életében kövér volt, a legtöbb pasija kigyúrt volt...
(Szép arca van és hihetetlen a kisugárzása, kedves, aranyos nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!