Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy azért nem akarok párkapcsolatot mert semmi esélyem sincsen a lányoknál?

Figyelt kérdés
Nagyon visszafogott, csendes, félénk fiú vagyok. Nem tudok a lányokkal beszélgetni és ezért kerülöm a velük való kommunikációt. Kevésnek érzem magamat az összes lányhoz mert amikor meglátok egy lányt rögtön az jut az eszembe, hogy semmi esélyem sem lenne, sokkal jobbat érdemel nem egy olyan szerencsétlen mint amilyen én vagyok. Ezért elzárkózom az ismerkedéstől és semmilyen kapcsolatot sem létesítek az emberekkel. Elvagyok a saját kis világomban meg ha sokszor nagyon rosszul esik. De el kell fogadnom el bele kell nyugodnom. Nagyon gátlásos vagyok és nem tudom elhinni ha egy lánynak szimpatikus vagyok ( másfelől én soha sem vettem észre, hogy szimpatikus lennék valakinek) . Olyankor inkább elmenekülök vagy szándékosan úgy teszek mintha nem is érdekelne csak azért, hogy ne bántsam meg mert úgyis kiderülne, hogy egy szerencsétlen vagyok. Sokszor nem könnyű elfogadni ezt a helyzetet de úgy érzem így lesz a legjobb meg akkor is ha nagyon fiatal vagyok.

2018. jan. 9. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy a fejedben vannak gondok, akkor meg menj pszichológushoz. Attól mi tart vissza?
2018. jan. 10. 09:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Az anyagiak nem engedhetik meg.
2018. jan. 10. 09:31
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Ilyenek amúgy miért élnek? Már nem azért... Ez szar, az nem jó, az meg úgysem menne... Kösd fel magad, ha ennyire cselekvésképtelen vagy nem tudok mást mondani
2018. jan. 10. 09:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Hidd el ha lenne rá lehetőségem már régen szakemberhez fordultam volna.
2018. jan. 10. 09:41
 15/15 anonim ***** válasza:

29 évesen én is ilyen vagyok. Napi szinten szép lányok haladnak el mellettem az utcán, de egy pillantásra veszem őket csak szemügyre, aztán haladok az úticélom felé.

Nem csak azzal van probléma, hogy mondjuk nemtudok kezdeményezni. Fiatal korban alakult ki nálam ez az önbizalomhiány. Sajna gyermekkorban elég sok sérelem ért lányok részéről. Ha szinte napi rendszerességgel elhordják az embert mindenfélének, akkor végül el is hiszi magáról. Mint egy visszhang a fejben annyira nyomot tudnak hagyni az akkori események. Ha meghallok valami nevetést a háttérben, akkor egyből arra gondolok, hogy rajtam nevetnek. Vagy ha valakinek a szemébe nézek, hogy mit gondolhat rólam. Félreértés ne essék! Adok magamra, nem vagyok az a pattanásos, vézna srác, de mégis a mondjuk 100%os egom hirtelen képes lesűllyedni a 10%ra elég egy "megvető" nézés ami lehet nem felém irányul, csak rossz napja van valakinek.

Ha optimistán akarom felfogni a dolgot, akkor több időm van, több pénzem marad, azt csinálom amit szeretnék, nincsenek veszekedések és az azzal járó frusztráltság csak ezt az érzést kellene eltünntetni belőlem, hogy a nőknél való sikertelenségem oka én vagyok, mert tényleg nem akarok a dologgal foglalkozni a továbbiakban sem. Legyen akármennyire kirakva a csöcs, vagy felhúzva a szoknya.

2018. máj. 14. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!