Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesekkel lenne érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesekkel lenne érdemes ismerkednem, ha komoly kapcsolatra vágyom? 21L

Figyelt kérdés
Már tényleg az lenne a célom, hogy valakivel komolyabban tervezhessek, de a korosztályom alkalmatlan erre. Esetleg 25-27 évesek már érettek általában?

2018. jan. 9. 18:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

4 éve együtt vagyunk, 1-2 éven belül ha minden jól megy, tudunk venni egy saját házat, utána pedig jöhet az esküvő, gyerek :)

Mindig röhögünk azokon, akiknek az a "kiélés", hogy fűvel-fával kefélnek.

Mindketten azóta érezzük, hogy igazán élnénk, mióta együtt vagyunk - rengeteg kalandban volt már részünk, utazgatunk ide-oda, a szex pedig egymással a legjobb és legszabadabb, bármit kipróbálhatunk, és ismerjük egymást, tudjuk mi a jó a másiknak.

Van akinek a minimum 100 emberrel való reszelés jelenti az életet, nekünk valahogy nem csak erről szól a dolog...

Mellesleg én több olyat láttam, hogy 30-40 közötti ember kapott kapuzárási pánikot, mert eddig "ki tudta élni magát", meg hogy eddig szabad volt, most meg házasság, és nem bírta, lelépett vagy félredugott... :D

Köszi, én inkább olyat választok, aki nem magára erőlteti a hűséget, hanem a személyisége része :)

2018. jan. 10. 11:11
 32/41 anonim ***** válasza:
45%
31-es, és szerinted a te történeted mit változtat azon, hogy a legtöbb férfi nem olyan, mint a te párod? Nem kell ám személyes sértésnek venni, ha mi itt a nagy átlagról meg az esélyekről értekezünk. Csigavér. Görgess vissza, olvass el itt néhány kérdést, vagy csak vedd végig az összes, de tényleg az össze férfi ismerősödet, nem csak a baráti körödet. Le merem fogadni, hogy apukád is idősebb anyukádnál, vagy ha nálatok pont nem, akkor megint csak vedd végig az ismerőseid szüleit. Ha le tudod vetkőzni ezt a értődött hisztit, akkor neked is be kell látnod, hogy amit te tapasztalsz az a kivétel, nem a szabály. Teljesen fölösleges itt köszöngetni meg a másikat riogatni, hogy majd őt hagyják el. Segíteni jöttél, vagy saját magadat nyugtatni, hogy rátok nem lesznek igazak a sztereotípiák?
2018. jan. 10. 12:03
 33/41 anonim ***** válasza:
A 18 éves kori fiújáról beszél... nyugi, majd ő is felnő egyszer :D.
2018. jan. 10. 12:12
 34/41 anonim ***** válasza:

Nem mondtam sehol, hogy minden férfi ilyen. Azt mondtam, hogy LÉTEZIK ilyen. Csak meg kell találni.

Aki életkor alapján keresi az érettséget, az rohadt nagyot fog koppanni.

2018. jan. 10. 12:49
 35/41 anonim ***** válasza:

"meg a másikat riogatni, hogy majd őt hagyják el."

Ja, bocsi, azt hittem nekem írtál, de ez alapján látom, hogy a kérdezőnek szólt a kommented, ugyanis ő állt belém, hogy majd úgyis kidob a párom :)

2018. jan. 10. 12:50
 36/41 anonim ***** válasza:

Való igaz, ő állt beléd. De vajon miért is? Ezt a kérdést gondolom már nem tetted fel magadnak. Ismered a mondást, hogy amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten? Hadd segítsek kielemezni az első hozzászólásodat:

-"Milyen érdekes" - tipikus gúnyolódó mondatkezdés, ami valójában pont az ellenkezőjét jelenti. A jelenség nem "érdekes", hanem pontos okai vannak, amik általában a mondat későbbi részében kerülnek kifejtésre, vagy utalnak rá.

- "nekem sikerült" - te mindenkinél különb vagy, akinek nem sikerült az magára vessen, ő csinált valamit rosszul. Persze tudjuk, sehol sem írtad le... Tudod a női érveléstechnikának pont ez a lényege, hogy ködösítenek, ezért nehéz őket tetten érni, számon kérni, de mind tudjuk, hogy mit jelentenek ezek a szófordulatok.

- "barátnőimnek is sikerült" - lecsapott a pöröly, nem csak te, hanem még a barátnőid is szuperügyik, mindenki szuperügyi, csak szerencsétlen kérdező bénázik.

- És a végén a sokat sejtető pont pont pont, hogy egy kis drámaiságot kölcsönözz a mondanivalódnak.

Az egész első hozzászólásod egy ügyesen megfogalmazott, burkolt gúnyolódás, amire a kérdező dühében egy sokkal nyíltabb formában reagált. Még egyszer hangsúlyozom: reagált, nem vitát kezdeményezett.

A véleményed amúgy még értékes is lehetett volna, elmesélhetted volna, hogy milyen szempontok alapján bízol meg a párodban (a közhelyeken túl, hogy nem a koron múlik az érettség). Elmesélhetted volna részletesebben is a barátnőid történetét, hogy a lányok tudják mire kell figyelni, a fiúk meg tudják mivé kell válni. Te mégsem ezt az utat követted. Miért? Mi vitt rá, hogy odabökj egyet a kérdezőnek? Miért sértett, hogy másoknak más a véleménye? Öntsd ki nyugodtan a szíved.

2018. jan. 10. 13:09
 37/41 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de nem én oltottam le egy komplett korosztályt csak azért, mert mertek x évben születni.

2018. jan. 10. 14:51
 38/41 anonim ***** válasza:
Bíztam benne, hogy most nem fogsz dölyfösködni és érdemben fogsz válaszolni. Jó szándékkal mondom, gondolkodj el azon, hogy miért volt neked ennyire fontos ilyen stílusban válaszolni, ugyanis te nem segíteni meg tanácsot adni jöttél, hanem kioktatni. Azt nem értem miért? Hiszen te megütötted a főnyereményt, igazán lehetne benned annyi lazaság, hogy ne akarj tort ülni egy olyan lány felett, aki még keresi az igazit. A reagálásod tömörsége és a terelés, sarkítás megerősített abban, hogy amit írtam telitalálat volt, és egy belső feszültséget akartál azzal levezetni, hogy gunyoros stílusban válaszoltál. Na mindegy, szerintem itt nem fogunk egyről a kettőre jutni, azért remélem egyszer majd elgondolkozol a reakciód okán.
2018. jan. 10. 15:11
 39/41 anonim ***** válasza:

Jesszusom, olvasd már el, miket írt a kérdező, milyen stílusban! :D

Meg eleve, mi ez a kérdés? Ilyenre nem lehet normálisan válaszolni!

(Volt már olyan, hogy más kérdés alatt nagyon egyetértettél velem, mert ott valahogy a kérdezőnek is normális stílusban, valami értelmes dologról kérdezett, de ez.....)

2018. jan. 10. 15:14
 40/41 anonim ***** válasza:
80-100:D
2018. jan. 18. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!