Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesekkel lenne érdemes ismerkednem, ha komoly kapcsolatra vágyom? 21L
4 éve együtt vagyunk, 1-2 éven belül ha minden jól megy, tudunk venni egy saját házat, utána pedig jöhet az esküvő, gyerek :)
Mindig röhögünk azokon, akiknek az a "kiélés", hogy fűvel-fával kefélnek.
Mindketten azóta érezzük, hogy igazán élnénk, mióta együtt vagyunk - rengeteg kalandban volt már részünk, utazgatunk ide-oda, a szex pedig egymással a legjobb és legszabadabb, bármit kipróbálhatunk, és ismerjük egymást, tudjuk mi a jó a másiknak.
Van akinek a minimum 100 emberrel való reszelés jelenti az életet, nekünk valahogy nem csak erről szól a dolog...
Mellesleg én több olyat láttam, hogy 30-40 közötti ember kapott kapuzárási pánikot, mert eddig "ki tudta élni magát", meg hogy eddig szabad volt, most meg házasság, és nem bírta, lelépett vagy félredugott... :D
Köszi, én inkább olyat választok, aki nem magára erőlteti a hűséget, hanem a személyisége része :)
Nem mondtam sehol, hogy minden férfi ilyen. Azt mondtam, hogy LÉTEZIK ilyen. Csak meg kell találni.
Aki életkor alapján keresi az érettséget, az rohadt nagyot fog koppanni.
"meg a másikat riogatni, hogy majd őt hagyják el."
Ja, bocsi, azt hittem nekem írtál, de ez alapján látom, hogy a kérdezőnek szólt a kommented, ugyanis ő állt belém, hogy majd úgyis kidob a párom :)
Való igaz, ő állt beléd. De vajon miért is? Ezt a kérdést gondolom már nem tetted fel magadnak. Ismered a mondást, hogy amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten? Hadd segítsek kielemezni az első hozzászólásodat:
-"Milyen érdekes" - tipikus gúnyolódó mondatkezdés, ami valójában pont az ellenkezőjét jelenti. A jelenség nem "érdekes", hanem pontos okai vannak, amik általában a mondat későbbi részében kerülnek kifejtésre, vagy utalnak rá.
- "nekem sikerült" - te mindenkinél különb vagy, akinek nem sikerült az magára vessen, ő csinált valamit rosszul. Persze tudjuk, sehol sem írtad le... Tudod a női érveléstechnikának pont ez a lényege, hogy ködösítenek, ezért nehéz őket tetten érni, számon kérni, de mind tudjuk, hogy mit jelentenek ezek a szófordulatok.
- "barátnőimnek is sikerült" - lecsapott a pöröly, nem csak te, hanem még a barátnőid is szuperügyik, mindenki szuperügyi, csak szerencsétlen kérdező bénázik.
- És a végén a sokat sejtető pont pont pont, hogy egy kis drámaiságot kölcsönözz a mondanivalódnak.
Az egész első hozzászólásod egy ügyesen megfogalmazott, burkolt gúnyolódás, amire a kérdező dühében egy sokkal nyíltabb formában reagált. Még egyszer hangsúlyozom: reagált, nem vitát kezdeményezett.
A véleményed amúgy még értékes is lehetett volna, elmesélhetted volna, hogy milyen szempontok alapján bízol meg a párodban (a közhelyeken túl, hogy nem a koron múlik az érettség). Elmesélhetted volna részletesebben is a barátnőid történetét, hogy a lányok tudják mire kell figyelni, a fiúk meg tudják mivé kell válni. Te mégsem ezt az utat követted. Miért? Mi vitt rá, hogy odabökj egyet a kérdezőnek? Miért sértett, hogy másoknak más a véleménye? Öntsd ki nyugodtan a szíved.
Már bocsi, de nem én oltottam le egy komplett korosztályt csak azért, mert mertek x évben születni.
Jesszusom, olvasd már el, miket írt a kérdező, milyen stílusban! :D
Meg eleve, mi ez a kérdés? Ilyenre nem lehet normálisan válaszolni!
(Volt már olyan, hogy más kérdés alatt nagyon egyetértettél velem, mert ott valahogy a kérdezőnek is normális stílusban, valami értelmes dologról kérdezett, de ez.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!