Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesekkel lenne érdemes ismerkednem, ha komoly kapcsolatra vágyom? 21L
De igen, gyerek vagy, te szuperkomoly 21 éves, pár év múlva majd röhögni fogsz rajta, hogy mennyire felnőttnek gondoltad magad a gimiből épp hogy kilépve, nulla élettapasztalattal. A 24-25 éves fiú ismerőseim nem járnának ennyi időssel (ezt én is kissé túlzásnak tartom btw), nem hogy egy idősebb férfi.
Jaguar: igen, képzeld el, ég és föld a különbség egy 21 meg egy 26 éves között, már ha ezt hoztad fel példaként. Ebben a korban évről évre rengeteget változik az ember, ugyanúgy, mint ahogy egy 14 meg egy 17 éves is már teljesen más.
Szerintem ez nem egészen így van. Ha magamból indulok ki akkor 21 évesen szinte dettó ugyanolyan voltam mint 26 évesen.
Most, 29-30 körül vettem észre magamon, hogy valóban máshogy állok a dolgokhoz. He feltételezzük azt, hogy a lányok korábban érnek, a férfiak pedig később akkor 21-26 év teljesen reális. Meg azt sem lehet tudni, hogy a kérdező nem-e szeretne gyereket az elkövetkezendő 2-3 évben, hiszen nem minden lány akar 30 után szülni. Egy 23 éves férfi pedig rendszerint nem áll még készen az apaságra vagy csak nagyon kis arányban.
Egyébként szerintem csak nagy általánosságban lehet belőni valaki érettségét pusztán a kora alapján. A nagyobb korral járó élettapasztalat természetesen nem sajátítható el jóval korábban mert mindenkinek ugyanannyi napból áll egy év.
De pl. beszélgettem már olyan 15 éves lánnyal akinek a mondatai/nézetei és egész kommunikációs stílusa messze verte a 20-23 éves lányokat is. Nagyon, nagyon ritka (épp ezért nagyon, nagyon ritkán működőképes pláne mivel akkor még radikálisan fejlődő személyiségről beszélünk), de nem abszolút törvényszerű.
"He feltételezzük azt, hogy a lányok korábban érnek, a férfiak pedig később akkor 21-26 év teljesen reális."
Ez testi érést jelent, nem szellemit...
Szerintem nem mind ugyanazt értjük komoly kapcsolat alatt. Gimnáziumból éppen kipottyanva azt értik alatta az emberek, hogy hűséges vagy a társadhoz, szépen elvagytok, de ennyi. Házasság, közös beruházások, gyerek a kanyarban sincs. Egy bizonyos kor fölött (légyszi hadd ne kelljen számot írnom) viszont a hűség már nem nagy durranás, hogy hűha, erre is képes egy férfi, hanem alap, amire aztán tovább építkezünk. Amikor egy fiatal srác azt mondja, hogy komoly kapcsolatot akar, akkor ő csak a hűségre gondol, nem arra, hogy a barátnője egyben feleségjelölt is.
Szóval kérdező, nagyon egyszerű: a te céljaid kb. hány éves korában lesznek egy férfi céljai is? Szerintem az a legcélravezetőbb, ha saját magad előtt nagyon világosak a céljaid (örök toposz ugyanis, hogy sok nő nem _akarja_ a dolgokat, hanem csak vágyakozik, ábrándozik), és a belső szilárdság majd bevonzza azt, aki hozzád illik. És ez a valaki biztosan nem egyívású lesz veled, hanem minimum öttel idősebb. Látod, több férfi hozzászóló is megerősítette, hogy harminc alatt tuti nem akarnak házasodni. Jobban teszed, ha ezekre a húszas éveik végén lévő férfiakra hallgatsz, mint a veled egykorú nyivákolókra, akik a három év "komoly kapcsolat" után úgyis benyögik, hogy ők még élni akarnak.
28-32 körül. En legalabbis, ha ismerkednem kellene, akkor valahonnan innen probalnek valasztani. Parom 32 eves, en 23 vagyok, es igy tokeletesen jonnek ki nekunk a dolgok :) (bar, ez erosen szemelyfuggo is).
OFF: Birom ezeket, akik 22-23 eves felnott nokent legyerekeznek, aztan eloben meg ott csorgatna a nyalat meg irigykedne a paromra, hogy milyen gyonyoru noje van :"D. Jaj, gyks "felnottek" :")))))))).
#28 Jah, de azért majd ne lepődj meg, ha 1-2 év múlva dobbant, mert ő még “ki akarja élni magát”. Vagy lehet melletted teszi ezt.
Én ilyen korú pasikban nem tudnék megbízni, van pár érettebb, de a többség ilyenkor még bulizik, csajozik egyfolytában, nem a gyerekeim apját látom bennük :D Persze nem mindegy, hogy mi a kapcsolat célja, ha neked csak az, hogy ellegyetek egymással egy ideig, akkor megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!