Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesekkel lenne érdemes ismerkednem, ha komoly kapcsolatra vágyom? 21L
Figyelt kérdés
Már tényleg az lenne a célom, hogy valakivel komolyabban tervezhessek, de a korosztályom alkalmatlan erre. Esetleg 25-27 évesek már érettek általában?2018. jan. 9. 18:22
11/41 anonim válasza:
Korodbeliekkel. 25 felett normális férfiak nem fognak szóbaállni egy gyerekkel.
12/41 anonim válasza:
Mert egy 26 éves vénember aztán mérhetetlenül túlkoros lenne egy 21 éves kislányhoz...
13/41 A kérdező kommentje:
#11 Nem vagyok gyerek és érettségben közelebb állok egy 25 felettihez, mint a korosztályomhoz. Nem véletlenül nem velük akarok járni..😀
2018. jan. 9. 18:58
14/41 anonim válasza:
De mi az hogy komoly kapcsolat? Együtt vagyok 2-5 évet aztán szétmentek?
Komoly kapcsolat az, amikor már vágjátok, hogy mikor akartok durván majd családot alapítani, lehetőleg a kapcsolat kezdetétől pár év múlva.
15/41 A kérdező kommentje:
#14 Húha, Sherlock, sikerült értelmezned a kérdést. Nem volt egyszerű.
Amúgy köszi a válaszokat, nyitott leszek mindenkire, végülis ki tudja..de azért elsősorban kicsit idősebbekkel fogok.
2018. jan. 9. 19:02
16/41 anonim válasza:
Csak a kérdésre nem válaszoltál, hogy kb hány évesen akarsz gyerek(ek)et majd.
17/41 anonim válasza:
Mondhatnám mindenki más. Van aki érettebb 25 évesen, mint más 35 évesen...no meg mi az a "komolyabb tervezés"? Amúgy azt gondolom, hogy 25-30 éves fiú/ férfi jó lehet. A lényeg, hogy a " vektorok" egy irányba mutassanak.
18/41 A kérdező kommentje:
#15 Igen én is úgy gondolom, hogy a 25-30 lenne az ideális. Amúgy gyereket pont 25-30 között szeretnék majd.
2018. jan. 9. 19:08
19/41 anonim válasza:
21-30, egyedi
sajnos a legkomolyabb kapcsolat is komolytalan |nehezen lelik meg egymást a hasonló szándékúak|
20/41 anonim válasza:
Én ebben a korban is komoly kapcsolatot akartam, mégsem érdekeltem egy lányt sem. Szerinted?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!