Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30-as nők miért elutasítóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-as nők miért elutasítóak az 50-es férfiakkal?

Figyelt kérdés
Már több ilyen kérdést is láttam itt, és az érintett nők kb.70%-a elutasító válaszokat írt és tegnap is láttam egy ilyen kérdést, mindössze 1 nő írta,hogy szívesen venné egy 50-es férfi udvarlását,de ő is 44 volt. Nők,miért van ez?

2018. jan. 9. 11:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Huszonéves nőből kétféle van, aki igazi vonzalomból jár valakivel (ő nagyjából a saját korosztályát választja), meg aki érdekből (ő hangoztatja, hogy ő annyira "érett szellemileg", hogy csak a negyvenesek értik meg, akik mind az ő érett szellemére buknak).

A harmincas nők értelemszerűen ebből a kétfajta huszonévesből lesznek. Előbbi típusnak nem fog bejönni az öregebb pasi, ahogy addig se. Utóbbi meg vagy már megfogott magának egy palit és hülye lesz elengedni, vagy lassan letesz arról, hogy érdekből válasszon valakit, mert rájött, hogy nem jó.

2018. jan. 12. 23:41
 32/34 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban èlek, ezt előre leszögeznèm. Viszont, akkor sem èrtem az elutasítást. N
2018. jan. 13. 00:41
 33/34 anonim ***** válasza:

Idősebb ,már nem is olyan szép talán, és lehetne az apja is akár, ha pl 20 évvel idősebb; meg lehet, hogy a pasasnak van már családja, szétment házassága; és lehet, hogy a pasi már nem olyan "üde", friss , lendületes, energikus, bele van fáradva az életbe, lehet, hogy már őszül is, és már nem olyan jó a teste pl, mint új korában. És minek kezdenének 50-essel, ha van még a saját korosztályukban is, hozzájuk jobban közelebb álló korú, gondolkodásmódú, több a közös téma, akihez például jobban vonzódnak, mert ők még ilyen fiatalok, frissek, és a saját korosztályuk. Szal 50-esek között gondolom, nem is nagyon keresgélnek; és találnak magukhoz korban közelebbit is, akihez meg jobban vonzódnak, azért is, mert fiatal; vagy pl az adott 50-es férfi olyanokkal találkozik, akinek alapból, még fiatalabb korában se lett volna pl az ő esete, nemhogy apuka korában.

Amúgy én nem tom, csak leírtam, amik eszembe jutottak ezzel kapcsolatban.

2018. jan. 13. 00:49
 34/34 anonim ***** válasza:
A munkahelyemen összejött egy 25 éves lányka egy 47 éves pasival.Nagyon mókásan néztek ki együtt.Mindenki összesúgott a hátuk mögött,miközben a csajszi büszkén fogta a férfi kezét!Azóta a lány munkahelyet váltott a férfi viszont minden héten más-más csajnak csapja a szelet...pedig állítólag még együtt vannak.Léteznek nyughatatlan férfiak,és buta naív libák!
2018. jan. 13. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!