Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30-as nők miért elutasítóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-as nők miért elutasítóak az 50-es férfiakkal?

Figyelt kérdés
Már több ilyen kérdést is láttam itt, és az érintett nők kb.70%-a elutasító válaszokat írt és tegnap is láttam egy ilyen kérdést, mindössze 1 nő írta,hogy szívesen venné egy 50-es férfi udvarlását,de ő is 44 volt. Nők,miért van ez?

2018. jan. 9. 11:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bemásolom, amit írtam az imént, lehet, hogy nem sikerült elolvasnod:

"Egy 20 évesnek még lehetnek motivációi, hogy egy 40 évessel jöjjön össze - érettség, tapasztalat, egzisztencia, stb, amiket a saját korosztályában levő férfiak nem feltétlenül tudnak megadni.

Egy 30-as nőnek milyen motivációja lenne? Egy vele egykorú pasi már meg tudja adni neki az imént felsorolt dolgokat, akkor minek akarna olyan ember mellett kikötni, aki eldobja a kanalat, de minimum öregemberré változik, mire ő maga középkorú lesz? "

2018. jan. 9. 12:08
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
Erősen kétlem, hogy a huszonévesek 80%-a összejönne 40-es pasival. A 80% inkább nem jönne velük össze. Amúgy meg nekik hízelgő ha egy tapasztalt, jól kereső pasi nyomul rájuk, 30 felett ennél már érettebbek a nők.
2018. jan. 9. 12:09
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar sok 20-on éves 40-es pasit. Aki akar, az sem feltehetően családalapításra. Másrészt egy huszonévesnek az imponál, hogy a papa korabeli pasinak már van egzintenciája, míg ő éppen kilépett az életbe. Egy harmincas nő jó esetben már szintén rendelkezik egzisztenciával, így ez már nem játszik.

Röhej, hogy számonkéred a nőket, miért nem akarnak apjuk korabeli pasit maguknak.

2018. jan. 9. 12:16
 14/34 A kérdező kommentje:

Én az itteni válaszokat vettem alapul.Oké,hogy egzisztencia,meg tapasztalat,de akkor a vonzalom,szerelem hol van? Egy 40-est még tud szeretni,vonzónak találni egy 20 évvel fiatalabb nő,egy 50,60-ast már nem?Ha az érettség és egyéb motívációkat nem nézzük láttam már kiirva,hogy 20-on éves belelszeretett 40-es férfibe. Akkor csak úgy önmagáért ,érdek nélkül 30-as már miért nem tud beleszeretni 50-esbe?

Még a leszbikus kategóriában is azt figyeltem meg az életkort érintő kérdéseknél,hogy a 20-as lányok vagy 95-97%-a kapar a 30,40-es nők után, a 30-asok kb.40-50%-a még nyitott a 45-50-es korosztályra,de a 40-esek már csak 5-6 évet adnak meg felfelé,lefelé is.

2018. jan. 9. 12:20
 15/34 omba ***** válasza:
95%

#3, nekem azt mondta egy nagyon nagy tudós, hogy: "ne véleményezd a valóságot!"

Szóval ezt nem tudom mire vélni: "úgyhogy nem jók az arányok." - olyanok, amilyenek, a Föld meg kerek - az jó?

A magyar társadalomban erős meggyőződés, hogy a párkapcsolatban 4-8 évnél nagyobb eltérés nem helyes, nem illik, nem való, stb. Ennyi.

2018. jan. 9. 12:24
 16/34 anonim ***** válasza:
93%
Itteni válaszokból TILOS kiindulni, a gyk közel se a valóságot tükrözi. A 20 éves csajok se szerelmesek a 30-es paliba csak amit nyújtani tud nekik. Vonzódnak talán, de mondjuk egy 40-es pasi még jobban is fest, mint egy 50-es. 50 fele már kopaszodnak, híznak sokszor a pasik, jön a kapuzárás amitől meghülyülnek.
2018. jan. 9. 12:36
 17/34 anonim ***** válasza:
57%

Ha egy 20-on éves összejön egy 40-es férfivel, az nem jelenti, hogy együtt is marad vele

Én 29 éves nőként eddig egy 50-es (pontosabban 48) férfit találtam rendkívül vonzónak, de ő rendkívül fiatalos. Neki is jóval fiatalabb felesége volt(32), és azért hagyta el, mert már nem nagyon működött a szerszám.

Ha jobban belegondolok, már csak ezért sem kellene ennyivel idősebb férfi.

2018. jan. 9. 12:36
 18/34 anonim ***** válasza:
82%

30-as nőkén a saját korosztályomban próbálok párt találni. Elsősorban mert családot szeretnék, és jó lenne, ha kb azonos ideig élnénk és nem kéne eltemetnem a férjem 20 éven belül és egyedül nevelni a gyerekeket. (Főleg hogy a férfiak rövidebb ideig élnek átlagban).

Amúgy meg a 30-as férfiak még inkább nem gondolkodnak 50-es nőkben. Sőt, sokszor a 30-asokban sem, inkább a 20-asokban.

2018. jan. 9. 12:38
 19/34 anonim ***** válasza:
88%

"de akkor a vonzalom,szerelem hol van"

Aki oreg faszikkal jon ossze az nem szerelembol teszi hanem uzleti motivacioi vannak.

2018. jan. 9. 12:41
 20/34 A kérdező kommentje:
De valami valóság alapja csak van ha leírják, ha lenne jellemző sokkal nagyobb ellenállás lenne az 40-es férfi-20 nő kérdések alatt a lányok részéről, ott mégis csekély nemleges komment van,a 30-as nő-50-es férfi,és a fiatalabb férfi-idősebb nő kérdések alatt meg hemzsegnek az ellenálló válaszok, valami oka csak van.Pl.én sem írom hogy vonzanak az idősebb nők,mivel nem.
2018. jan. 9. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!