Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok kapasbol szoba se allnak a legtobb pasival, de egyben undorodnak, ha prostihoz jar, vagy vele vesziti el a szuzesseget. Mit szeretnenek? Hogy szuzkent dogoljenek meg? Mar az se eleg ha porig alazzak oket?
Én olyan pasit akartam mindig is, akivel megvan az összhang, összeillenek a céljaink, értékrendünk, életvitelünk, és külsőre is bejön. Tojok rá, hogy szűz-e, 3 kapcsolatomból 2 úgy indult hogy a srác szűz volt.
A prosti kizáró ok, meg az is, ha valakiről nem tudom biztosan, hogy volt-e prostinál.
Valahogy sikerült találnom olyan férfiakat, akik képesek voltak ezeket abszolválni, és egyikük se tartotta nehéznek.
A párom szóról szóra ilyen, én meg bele vagyok...
Mi a gond azokkal, amiket leírtál? Komolyan kérdezem.
Van pár ilyen haverom, szokott lenni barátnőjük..
Milyen többség? Egyetlen nőt ismerek, akinek a lényeg az, hogy a férje törtető legyen meg furikázza ide-oda meg hasonlók. Ő már 56 éves, kívül esik az oldalon levő átlag felhasználók érdeklődési körén.
Korombeli (23 vagyok) ilyen lányt még nem láttam..
Elég sok szerintem. Mondjuk a párom nem azzal nyitott, hogy "figyi ilyen unalmas vagyok, úgyis itt fogsz hagyni én meg mehetek prostihoz".. :D
Persze elő lehet ezt úgy is adni, mint a világ legunalmasabb dolgát, meg normálisan is.
Nekem pl akkor lett igazán, tényleg vonzó a párom, mikor könyvekről kezdtünk beszélgetni, kiderült hogy egyformán könyvmolyok vagyunk és ugyanaz a kedvenc írónk.
Vannak àm nők, akik nem vágynak rá, hogy állandóan legyen valami fennforgás..
Én pl IMÁDOM az "unalmas hétköznapokat" a párommal, mikor egymás mellett fetrengve olvasunk, vagy sorozatot nézünk, társasozunk, a garázsban bütyköljük a kocsit, kockulunk, vagy valami hasonló nyugis otthoni programot tolunk. Kell a búbánatnak, hogy állandóan fesztivál legyen, nekem pl a karácsonyi családlátogatós jövés-menés épp elég fennforgás egy évre.
És nem én vagyok az egyetlen ilyen nő.
Nem mindegyiknél kizáró ok a prostizás. Meg amelyik el is ítéli, annak a csajnak amúgy is olyan elvárásai vannak hogy egyszerű emberke nem nagyon felelne meg. Ráadásul valami agyfasság miatt hajlamos dobni...
Tojd le a nők véleményét, élvezd az életet. 15ezer ft-ért legalább fullos csajszival lehetsz.
#36 Te félreértetted ezt a dolgot, nagyon!
Amit leírtál, a párod NEM unalmas férfi!
Az izgalmas férfi, akit keresnek a hozzá való nők az, akivel jólérzed magad, vannak közös pontok, támák, érdeklődés és bármilyen közös tevékenység.
Kell a francnak az állandó bulizás, ritkán megyek el én is már 30 fele közelezedve... de ettől még óriási az érdeklődési köröm, bármilyen ilyen dologról órákat tudok beszélgetni egy lánnyal. Elég sok érdekes és értékes dolgot csinálok, a saját kedvemért, nem másokért. Na meg azért nem vagyok magamnak való, néha jól esik meginni egy sört a régi barátaimmal, vagy a munkatársakkal. Sőt ha van barátnőm, akkor bemutatom nekik, vagy épo külön programot csinálunk. Senki nincs ráparazitulva senkire.
Baromira nem a pörgős életviteltől lesz izgalmas egy férfi, hanem pont amiket leírtál te is.
Én olyanokról beszélek, akik a két fal között ülnek, és tényleg semmit nem tesznek meg azért, hogy bármi is érdekessé tegye őket. Ilyen emberekkel baromi nehéz közös pontot is találni...plusz semmenyi szociális tapasztalatuk nincs, és barátaik sem. Sokan értéktelennek tartják az emberi kapcsolatokat, taszítónak. Ellenben mégis intimitást meg szexet akarnak.
Ez így nem megy tényleg, csak qrvával.
Egyébként nettó fasság, hogy a festés, kerámia "nem trendi". Lehet az üresfejű aranyásó luvnyáknak igen.
Amúgy minden alkotómunka, pont hogy férfivá tesz. Alkotásra születtél, legyen az házépítés, művészet, zene, bármilyen ÉRTÉKTEREMTŐ szenvedély, az már érdekessé tesz... de már maga az olvasottság, műveltség is nagyon vonzó a nőknek, ez fix. Természetesen csillogó szemekkel kell előadni, nem úgy hogy
"Józsi vagyok. 28 éves szűz. Utálom az embereket. Szeretek kerámiagalambokat készíteni. Már 1493-at készítettem. Szexelünk?"
Nincs tehetségtelen férfi, csak lusta sz.r mamlasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!