Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok kapasbol szoba se allnak a legtobb pasival, de egyben undorodnak, ha prostihoz jar, vagy vele vesziti el a szuzesseget. Mit szeretnenek? Hogy szuzkent dogoljenek meg? Mar az se eleg ha porig alazzak oket?

Figyelt kérdés

2018. jan. 7. 17:39
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
59%
Nem mindenki vágyik izgalomra, van aki a nyugalmat és a biztonságot szereti. Persze a mai világban ezek kevésbé vonzó értékek.
2018. jan. 7. 22:20
 22/44 anonim ***** válasza:
92%
"Izgalmas élet" alatt azt értem, hogy nem a munkahelyed és az otthoni számítógéped közötti ingázásból áll az életed.
2018. jan. 7. 22:21
 23/44 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nem a nők miatt kell szenvedélyeket, hobbikat csinálni, jó állást találni, és igényesen öltözködni.

Na meg sportolni.

Pont leszarom mit várnak el a nők, én férfi vagyok, nem akarok megfelelni csaj saját magamnak. Magam miatt sportolok, mert jólesik, magam miatt lett jó állásom és nem a nők miatt és még sorolhatnám. Persze ez csak a dolgok kellemes része. A másik része kifejezetten nehéz, vagy akaratod ellen való. Néha muszáj olyan dolgokat tenni a siker érdekében, amihez semmi kedved elsőre... de ez az ára az egész ismerkedés dolognak, ha nem vagy atom jóképű.

Te így fizeted ki, lerakod a sifonérra a 20K-t előre, mi meg hosszú távon dolgozunk meg keményen érte.

(Félreértés ne essék én nem vagyok a prostizás ellen. Sokan tényleg rászorulnak és tanulási, szorongásoldási céllal mennek, ami kifejezetten segíthet. Egészen addig amíg fejlődni és változtatni akarsz, ha már betoltad a biciklit.)

2018. jan. 7. 22:25
 24/44 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként lehet biztonságos és megbízható életet élni úgy, hogy nem vagy egy unalmas, görcsös, merev f..sz.

Itt csak annyit kell átgondolnotok, ha kettesben lennél egy lánnyal huzamosabb ideig, akkor el tudnál-e vele beszélgetni? Ha igen miről? Mi az ami te vagy, és mi az ami téged érdekel? Te akarnál egy olyan barátot, cimborát akivel nem hogy semmi közös nincs, de nem is lehet vele semmi közös programot csinálni, mert semmi sem érdekli. Unalmas. Ez a legjobb szó.

Attól még lehetsz izgalmas férfi, ha nem jársz hetente piálni stb...

de az se élet, hogy droidként bemész dolgozni minimálbérért, hazajössz nézed a TV-t aztán Xanax-al elalszol 10-kor. Másnap ugyan az.

Ez nem élet és nem is biztonság. Ez lóf..sz.

2018. jan. 7. 22:33
 25/44 anonim ***** válasza:
62%

A puncinak van hatalma feletted. A prostinak is lesz. Ő is nő. Ugyanúgy lenéz, mint a többi nő, csak nem adatott meg neki a luxus, hogy elküldjön.

Nem tudott feladni a puncit. Pedig csak úgy nem uralkodhatna feletted. De te mindent megteszel érte. Egy vágásért a lábunk között. Ez nem szánalmas?

2018. jan. 7. 22:43
 26/44 anonim ***** válasza:
32%
Arra gondoltam hogy például valakinek van egy állandó munkája ahol ugyan nem keres túl sokat de nem is szakad bele, nem kell törtetnie minden nap meg átgázolni másokon a jobb pozícióért hanem megelégszik azzal amije van. Emellett van hobbija is de olyan amit magában végez mert mondjuk nem egy társaságkedvelő, elvan magának otthon de ettől még neki is hiányozhat az intimitás, ami nyilván ilyen beállítottsággal esélytelen ha csak nem megy el néha prostihoz.
2018. jan. 7. 22:46
 27/44 anonim ***** válasza:
45%
Akkor keres egy hozzá hasonló mentalitású nőt (aki jó eséllyel nem lesz egy bombázó, de valamit valamiért).
2018. jan. 7. 22:54
 28/44 anonim ***** válasza:

Na itt szokott megakadni a dolog, mert két introvertált/szociofób ember hogyan talál egymásra, ha sehová nem járnak és kizárják az ismerkedés minden formáját?

Azt meg nem tudom elképzelni mit csinál egy ilyen pár.

-Dugunk, mint a nyulak. Élünk, mint hal a vízben. Boldogan, míg meg nem halunk.

-Utálom a halakat.

-Dugunk, mint a nyulak. Szarunk a halakra, és élünk boldogan, míg meg nem halunk.

Elemi ösztön :D

2018. jan. 7. 23:12
 29/44 anonim ***** válasza:
74%

Én először erre szeretnék reagálni:

"A kérdező kommentje:

5-ös

Szerintem nagyon-nagyon kevés csávó nem járna prostival."

el vagy tévedve, a férfiak 99%-a nem járna prostival. NEm kéne olyan nő, akinek már vagy 200 partnere volt. Lehet hogy betegsége is van... fúj.

2018. jan. 8. 10:51
 30/44 anonim ***** válasza:
5%
A pasasok 90%-a imádná a dolgot. Én is szeretem. Es van olyan szerencsém, hogy egy bi lány a párom 4 éve. Tök jól működik a dolog. Teljes a bizalom köztünk. Néha hazahoz pár kóbór cicust. Néha othon is előjön a pasisabb dominánsabb énje. Azt hiszem nem lehet okom panaszra. 25 F
2018. jan. 8. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!