Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok kapasbol szoba se allnak a legtobb pasival, de egyben undorodnak, ha prostihoz jar, vagy vele vesziti el a szuzesseget. Mit szeretnenek? Hogy szuzkent dogoljenek meg? Mar az se eleg ha porig alazzak oket?

Figyelt kérdés

2018. jan. 7. 17:39
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

7-es

De ha már 670x megpróbáltam átmenni a vizsgán, és mindig megbuktatott, mert élvezte ahogy megalázhat. Még jó hogy veszek egy jogsit. Hiszen kocsival járok munkába.

Azt hiszem a nőknek az nem tetszik benne, hogy nem lesz hatalmuk fölöttem/fölöttünk.

2018. jan. 7. 18:49
 12/44 A kérdező kommentje:

5-ös

Szerintem nagyon-nagyon kevés csávó nem járna prostival.

2018. jan. 7. 18:50
 13/44 A kérdező kommentje:

10-es.

Azt hiszem nekem abszolút taszító a külsőm, amiről nem tehetek. Szexről és hasonlókról még csak nem is álmodok. Ha szóba áll velem valaki akkor már Don Juan-nak érzem magam.

2018. jan. 7. 18:53
 14/44 anonim ***** válasza:
64%
Ha szóba sem állnak veled a nők,akkor ne foglalkozz vele,hogy mit gondolnak a prostizásról. Majd azért ne érezze néha jól magát az ember,mert a nőknek ez vagy az nem tetszik. Tenni kell rájuk magasról!
2018. jan. 7. 19:23
 15/44 anonim ***** válasza:
45%

#11: "Azt hiszem a nőknek az nem tetszik benne, hogy nem lesz hatalmuk fölöttem/fölöttünk."

Erre céloztam, pontosan így van. :)

A másik dolog pedig ami miatt szintén nem tetszik nekik a dolog, az a félelem. Ha tudják az adott pasiról, hogy rendszeresen jár(t) prostihoz (és itt nem az útszéliekről beszélek), akkor felmerül bennük, hogy ha szexre kerül a sor, vajon elég jók tudnak-e lenni a prosti után? Tudnak-e olyat nyújtani, ami miatt a pasi ezentúl őket választja és nem a prostit? Ráadásul mivel a prostinak jóval nagyobb tapasztalata van, így jobban el is találja a pasik vágyait. Ezzel pedig egy átlagos tapasztalattal rendelkező lány csak nehezen fog tudni versenyezni. Sőt nem is szeretne versenyezni, ugyanis az általa nyújtott szexre egyfajta trófeaként gondol, amelyet a férfinek ki kell érdemelni és mint tudjuk mindig a sportoló küzd a trófeáért és nem a trófea a sportolóért.

2018. jan. 7. 19:30
 16/44 anonim ***** válasza:
58%
Mi az hogy hatalmuk van fölötted? Ember, ha engem valaki nem érdekel, az prostizhat ahogy akar, továbbra sem érdekel, hogy mit csinál. A különbség az, hogy én egyetlen gondolatot sem fogok rád vesztegetni. Ha tetszik valaki és össze akarok jönni vele, majd eldöntöm én hogy taszít-e vagy sem ha kiderül, hogy prostizott. Itt szó sincs hatalomról és baromira nem érdekel sem engem sem más nőket hogy te hogyan veszítetted el a szüzességedet, vagy hogy prostizol-e vagy sem.
2018. jan. 7. 19:40
 17/44 anonim ***** válasza:
62%
Úristen, még a végén kihozzátok, hogy mi nők félünk attól, hogy nem felelünk meg a prostizó lúzerek igényeinek, akikkel egyébként szóba sem állunk.
2018. jan. 7. 21:38
 18/44 anonim ***** válasza:
70%

"Azt hiszem nekem abszolút taszító a külsőm, amiről nem tehetek. Szexről és hasonlókról még csak nem is álmodok."

Most elképzeltem, hogy amúgy biztosan kisportolt testalkatod van, jó a testbeszéded, ápolt vagy és ízlésesen összeválogatott ruhákat hordasz. Van egy munkád/vállalkozásod, amit örömmel csinálsz, fejlődsz benne és megkeresel legalább egy átlagbért (tehát pl. nem közmunka). Emellett társaságkedvelő, közvetlen, kommunikatív, kellemes személyiségű ember is vagy, izgalmas élettel és sok hobbival, amelyeket szenvedéllyel űzöl. Ráadásul rengeteg ismerősöd és barátod is van, akik szeretik a társaságodat és rendszeresen hívnak erre-arra. Természetesen lánybarátaid is szép számmal vannak, akikkel tudsz lazán kommunikálni és flörtölni, értesz a "nyelvükön", csak a fránya külső miatt mégse jön össze velük semmi.

Ez tényleg szívás lehet... :P

2018. jan. 7. 21:48
 19/44 anonim ***** válasza:
19%
Persze utolsó,még legyen valaki kisportolt, legyen vagy 867 ezer féle hobbija, meg mit tudom én milyen vállakozása, meg foglalkozzon még kismillió dologgal,csak hogy szóba álljanak vele a nők,akkor inkább megejtek egy telefon hívást, aztán jól érzi magát.Akinek van esze az így csinálja,nem pazarolja az idejét hobbikra meg ilyesmire, aztán lehet,hogy eredménye sem lenne.
2018. jan. 7. 21:57
 20/44 anonim ***** válasza:
62%
Mert ha önmagad miatt kellene csinálni valamit, legyen az jó munka, hobbik, izgalmas élet stb. (mellesleg ismerkedni is könnyebb lenne ezáltal), akkor már meg se éri?
2018. jan. 7. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!