Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy a csajok kb szóba se állnak velem? Hogy ismerkedjek így?
Esetleg a kommunikációs készség nem megfelelő,vagy arra tudok gondolni,hogy túl nagy benned a feszültség. A feszültség feszültséget szül és ha mindketten feszültek vagytok,akkor az nagyon megnehezít egy beszélgetést.
Azt tanácsolom ezen kívül,hogy ne a haverjaid által bemutatott hölgyekkel ismerkedj,inkább keress te magad,mert lehet a barátaid rosszul választanak.
Szerintem nem a külsőddel lehet a baj, nap mint nap látok kövér, 'csúnya' srácokat lógni az egyetemen csinos lányokkal, mert viccesek, jófejek.
Még az lehet talán, hogy a barátod eszméletlenül helyes és ezért fordítják rá azonnal minden figyelmük.
Próbálkozz a haverod nélkül.
6-os mond valamit. Lehet, hogy a haverod túl jól néz ki és te nem kapsz így elég figyelmet. Ez kb. olyan mint ha egy ferrarit és egy volswagent egymás mellé raknánk. Lehet hogy a volswagen jobb választás lenne hosszú távra de hiába mert senki nem fog rá figyelni ha mellette egy fullos autó van.
Amúgy velem eddig egyszer fordult ilyen elő. A csaj teljesen kizárt a beszélgetésből. Utánna en csak szimplán annyit csináltam mintha ő ott sem lenne és nyugodtan beszélgettem a többiekkel. Neki nyílván nem voltam szimpatikus.
De ha nálad többször is előfordult akkor próbáld kideríteni, hogy lontosan mi lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!