Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-22éves CSajok! :Barátkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-22éves CSajok! :Barátkozni tudok veletek, de hogyan ismerkedjek úgy, hogy kapcsolat alakuljon ki?

Figyelt kérdés

Hello

Én írtam ki ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__12969..

23/F vagyok.

Szóval ismerkedni tudok veletek, ha pl. az előadásokon jegyzetet kell elkérni, stb.. udverias vagyok, meg minden.

Viszont, ha megtetszik egy lány úgy, hogy szeretnék vele kapcsolatot kialakítani, hogy megismerjük egymást, és ha minden klappol, akkor járjunk, akkor nem tudom, hogy hogyan közeledjek felétek.

Nálam 1000szer jobb pasik vannak, bármelyik lány találhatnak nálam jobbat.

Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy csatoljam fel a tökeimet, és menjek oda hozzátok, de hogyan indítsak egy beszélgetést?, ha a csaj ismeretlen?

köszi

2010. nov. 11. 18:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdeklne.Írjatok pls!

20/F

2010. nov. 11. 18:54
 2/16 A kérdező kommentje:
ugy néz ki, hogy ez egy nagyon unalmas kérdés lett, és nem válaszolnak az emberek, pedig teljesen komoly problémám nekem a kérdés témája. :(
2010. nov. 12. 22:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Csak úgy idegenül belekezdeni nekem mindig bizarr volt, jobb, ha sikerül megismerni valahogy előtte, és aztán legalább látom rajta, hogy hogyan viszonyul hozzám, beszélgetés és hasonlók közben. Bár érdekes, hogy a másik 2 kérdésre nem kaptál kielégítő választ. Az előadás szerintem pont egy alkalmatlan helynek tűnik, de kitudja :) Nem vétek elhívni a haverodat egy koncertre, buliba. Egy kis pia, hogy oldottabb legyél és máris sokkal könnyebb.
2010. nov. 14. 15:41
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
"Nálam 1000szer jobb pasik vannak, bármelyik lány találhatnak nálam jobbat." Na ezért akarnak csak barátkozni veled.
2010. nov. 14. 16:59
 5/16 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó: Hogy te mekora egy nyomorék f@szcibáló alpári köcsögvagy...

Amúgymeg..ha megakarod ismerni,akkor pl. hívd el délután kávézóba v stb. Ahol csak 2en vagytok ;)

2010. nov. 14. 17:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak az igazat írtam, saját tapasztalatból.
2010. nov. 14. 17:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Egy szia elég lesz elindítani egy beszélgetést.
2010. nov. 14. 18:25
 8/16 A kérdező kommentje:

Nálam sokkal jobb pasik vannak.

Ezt úgy értettem, amikor fentebb írtam, hogy testalkatilag. Én rendes pasi vagyok, de testalkatilag van rajtam felesleg.

Tudom, hogy egy 'szia' val el lehet indítani egy beszélgetést, de hogyan tovább?

Mármint azt nem csinálhatom, hogy szia, van kedved meginni valamit, és beülünk valahova?

Ekkore rögtön tudja, hogy rá akarok hajtani. Azt hiszi, hogy este már ágyba akarom vinni.

Pedig nem, hanem megismerni szeretném. Ha mondjuk 2 hét ismerkedés után is szimpatikus, akkor esetleg utánna szeretném ágyba vinni. :) , vagy legalább is, akkor elkezdenék gondolkodni rajta.

2010. nov. 14. 19:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Alapból fejletlen a gondolkodásod, most legalább bizonyítottad. Ez a XXI.század barátom, a "meghívhatlak egy italra" -val max kilőheted az összes jó csajt a látókörödből, a másik meg, hogy a szia-val mit érsz, visszaköszön, szia. De beszélgetni gondolom már nem tudnál...
2010. nov. 14. 21:35
 10/16 A kérdező kommentje:

éppen ezért tettem fel a kérdésem, hogy választ kapjak.

Ugy látom, hogy te nem ezért jöttél, hanem kioktatásért.

2010. nov. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!