Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-22éves CSajok! :Barátkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-22éves CSajok! :Barátkozni tudok veletek, de hogyan ismerkedjek úgy, hogy kapcsolat alakuljon ki?

Figyelt kérdés

Hello

Én írtam ki ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__12969..

23/F vagyok.

Szóval ismerkedni tudok veletek, ha pl. az előadásokon jegyzetet kell elkérni, stb.. udverias vagyok, meg minden.

Viszont, ha megtetszik egy lány úgy, hogy szeretnék vele kapcsolatot kialakítani, hogy megismerjük egymást, és ha minden klappol, akkor járjunk, akkor nem tudom, hogy hogyan közeledjek felétek.

Nálam 1000szer jobb pasik vannak, bármelyik lány találhatnak nálam jobbat.

Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy csatoljam fel a tökeimet, és menjek oda hozzátok, de hogyan indítsak egy beszélgetést?, ha a csaj ismeretlen?

köszi

2010. nov. 11. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most mi bajod van? (hogyan ismerkedjek úgy, hogy kapcsolat alakuljon ki?) Teljesen a témára válaszoltam, ráadásul egyenesen az utolsó kérdésedre reagáltam, ha már nem tűröd, ha megmondják, ha valamit nem jól csinálsz, akkor miért vársz választ? Az is lehet, hogy van benne igazság, annak ellenére, hogy nem egyezik a te véleményeddel. Elolvastam, kialakult rólad egy kép és ehhez mérten leírtam, amit gondolok, a többit rád bízom.
2010. nov. 15. 16:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm is szépen a véleményed, nem azért haragszom, hogy a véleményed leírtad.

Az esett rosszul, hogy csak leosztottál. Egyértelmű a számomra is, hogy sziá-val nem lehet ismerkedni, meg azzal sem, hogy elhívom valahova.

Ezért kérdeztem, hogy tik pasik hogyan szoktátok ezt csinálni, mit ajánlanátok?

Tenem ajánlottál semmit, csak leosztottál, hogy nem menne ez nekem.

BEszélgetni tudok a csajokkal, ugy mint bárki mással, de az a problémás, hogy hogyan kezdjem el, és hogyan legyen frappáns, figyelemfelkeltő, és szóval érted...

Mert azt nem csinálhatom, hogy beszélgetek vele, mert akkor csak barát lesz. Valahogy flörtölni kellene...

2010. nov. 15. 22:52
 13/16 anonim ***** válasza:

De meg sem fordul az elején, hogy ágyba vidd őket? Mert lehet, hogy ezt a képmutatást látják rajtad. Inkább add önmagad és vállald fel az érzéseidet. És bókolj a lányoknak, mondd el nekik, hogy milyen szexi a ruhájuk ma, vagy ilyesmi. Régen én is mindig csak kerülgettem a témát, udvarias voltam, nem jött be.

Látniuk kell rajtad, hogy határozott is tudsz lenni és vállalod az érzéseidet. Ne kerülgesd a témát, mosolyogj, aztán mondj nekik valami érdekeset. És itt nem arra gondoltam, hogy beszélj nekik a DHCP-ről. Hanem, hogy csini a cipője, vagy szép a blúza, tudomisén.

2010. nov. 16. 07:00
 14/16 anonim ***** válasza:
De igen ajánlottam, mert egyben én vagyok a 2. válaszoló is. Csak az utolsó válaszra írtam újra, hogy gyorsan vedd észre, ha rosszul gondolkodsz. Mai világban ha egy vadidegen megkérdez egy lányt, hogy meghívhatja-e egy italra, azt furának tartják, rosszabb esetben kihasználják. Ugyanúgy azt is, ha valakin nagyon látszik, hogy görcsöl. Pl Szia-val indítasz, aztán nem tudod, mit mondj neki, akkor átfuthat, hogy mégse volt jó ötlet. <- Ez egy party-n vagy diszkón megy így, mert az egy olyan hely, de pl előadáson magyarázkodnod kéne, hogy most mit akarz tőle/mit akarsz mondani.
2010. nov. 16. 15:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak köszönöm ismételten, hogy írt ide, de inkább tanácsot adj légyszives, ha tudsz.
2010. nov. 17. 13:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó rendben, hát mondj kezdj valami aktuálissal, pl ha leül melléd, akkor hogy elfáradt-e, vagy akár tegyél megjegyzést az épp menő zenére. Ekkor már beszélsz is valamiről, ami folytatható. Piát kínálni csak sajátot, nem a pultból.
2016. jan. 4. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!