Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy nagyon cuki fiút iwiwen, de nem tudok rá "szavazni" ezen a pasik és csajok alkalmazáson, hogy ismerkedjek meg vele?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mert tökre bejön, ok nem ismerem, de ki tudja mi lehetne belőle. Levelet írni ismeretlenül olyan gáz:S:D
Mit javasoltok?
18L
2009. júl. 12. 21:04
1/6 anonim válasza:
Nem marad más mint a levél..h szia ocsi h ismeretlenül irok,de gondoltam ismerkedhetünk ha szeretnél..és ha tetszel neki kapcsol ha nem nem.
2/6 anonim válasza:
nem én vagyok az egészen véletlenül??:P mindenesetre ha nem "irok vissza" írj privit;)
4/6 A kérdező kommentje:
hú:D^^
de amúgy komolyan kérdezem...
2009. júl. 12. 22:01
5/6 anonim válasza:
Névvel szavazni legalább akkora gáz. A fejemet tudnám a falba verni attól a hülyeségtől, hogy az iwiw egy kötelező érvényű valami. És ha nem is saját képek vannak fent???
6/6 anonim válasza:
hát igen...ezt én is mindíg mindíg gáznak tartottam hogy interneten ismekedni...de ha tényleg annyira megfogot akkor írhatsz neki valamit...ne kérdezd, hogy mit mert azt kell amit te gondolsz, hogy saját magadat add :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!