Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik az igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az igazi a nagy Ő? Vagy csak egy kamu az egész és lehet nem is mindenki találja meg.

Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 11:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20-as hozzászóló én is ugyanígy látom ezt. Szerintem nem mindenki találja meg a hozzá legjobban illő párt.
2018. jan. 7. 14:12
 22/26 anonim ***** válasza:

Én is a 20. válaszolóval értek egyet; nem mindenki találja meg. Sokan tényleg benne maradnak egy kapcsolatban, mert félnek kilépni; gyerek, hitel...illetve félelem a magánytól.

Én kiléptem a kapcsolatomból, amit nem bántam meg, de sokáig halogattam, mert féltem én is a magánytól. Nincs párom, de próbálom az élet apró örömeit keresni.

Mondjuk azért inkább egyedül vagyok, mint egy bántalmazó vagy csak simán rossz kapcsolatban.

2018. jan. 7. 14:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy több nagy Ő van, nem csak egy. És a döntéseidtől függ, hogy épp melyikkel hoz össze az élet.
2018. jan. 7. 17:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túldramatizálni. Vannak jobban működő kapcsolatok és kevésbé jól működő kapcsolatok. Attól hogy te valakit nagy Őnek tartasz, mert az éppen egy jó kapcsolat volt, nem jelenti azt, hogy nem jön majd később egy másik, akivel legalább ugyanilyen jó.
2018. jan. 7. 18:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy nagy Ő. Vannak emberek akikkel összeillő párt tudtok alkotni és ha mindketten dolgoztok rajta, akkor egy gyönyörű kapcsolat lehet belőle. De ugyanígy lehetett volna mással is. Nem akárkivel, ez igaz, de butaság egyetlen személyre várni és bízni benne hogy ő lesz az...talán igen, talán nem. Nyitottnak kell lenni és reálisan megnézni a másik embert.
2018. jan. 7. 21:21
 26/26 anonim válasza:

Igen, létezik! :)

Édasányám és édesapám a megfelelő példa, gyerekkori barátok voltak, majd elköltözött apukám a városból, főiskolán újra találkoztak, miután azt kijárták megházasodtak és azóta is boldogak! Én hiszek benne, hiszen a szemem előtt van az életnagyságú példa!

16/L

2018. máj. 5. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!