Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik az igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az igazi a nagy Ő? Vagy csak egy kamu az egész és lehet nem is mindenki találja meg.

Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 11:50
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Mert én úgy látom ezt a dolgot,hogy szerencse kérdése az egész szerintem nem mindenki találja meg legalább is én biztos nem fogom. Már feladtam a reményt pedig még csak 30 éves vagyok. De sose volt szerencsém a szerelemben.
2018. jan. 7. 11:53
 2/26 anonim ***** válasza:
40%

Nincs semmiféle szerencse, ezt a h..lyegyerekek találták ki a sorssal együtt.

Te magad vagy életed alakítója.

Nem is kell neked senki, jobb is, ha a selejtes génjeidet nem adod tovább, így megmentesz egy ártatlan embert.

Igen, létezik a nagy Ő.

2018. jan. 7. 11:57
 3/26 A kérdező kommentje:
Aki már annyit csalódott mint én az tudja miről beszélek megértené miért is mondom ezt de mindegy.
2018. jan. 7. 12:01
 4/26 A kérdező kommentje:
Te is egy selejtes lúzer vagy már bocs
2018. jan. 7. 12:01
 5/26 anonim ***** válasza:
77%

És miért is csalódtál annyit?

A hibáidból tanultál egyáltalán?

Ha nem jött be egy taktika akkor változtattál rajta?

Foglalkoztál önismerettel, önszeretettel?

Foglalkoztál sporttal?

Fejlesztetted önmagad?

2018. jan. 7. 12:02
 6/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem én rinyálok itt, hanem te.

Nem én vagyok egy szerencsétlen, aki képtelen küzdeni, hanem te.

2018. jan. 7. 12:03
 7/26 anonim ***** válasza:
Amit sokan nagy Ő-nek gondolnak, az valójában egy kis ő - de vele is be kell érni, mert borzasztó nehéz társat találni. Nem szabad a tökéletest hajszolni, meg kell elégedni egy "majdnem"-mel is.
2018. jan. 7. 12:03
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs előre elrendelve, hanem azzá lehet válni egymás számára.

Nem megtalálni kell a tökéletes kapcsolatot, hanem felépíteni.

22/N

2018. jan. 7. 12:04
 9/26 A kérdező kommentje:
Én most erről nem beszélek úgysem érti senki szóval felesleges.
2018. jan. 7. 12:05
 10/26 anonim ***** válasza:

#2 “Nincs semmiféle szerencse...igen, létezik a nagy Ő.”

A második nem létezik, olyan van, hogy szerelmes emberek jól érzik magukat együtt x ideig, de nincs olyan, hogy valakivel minden probléma nélkül boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Ez mese.

Szerencse viszont véleményem szerint létezik, pl mikor minden egyes vizsgámon pont azt a tételt húzom, amelyiket szeretném, az szerintem több, mint puszta véletlen.

2018. jan. 7. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!